Άξιζε τη νίκη η τρομερή ΑΕΚ! Μόνος πρώτος στον όμιλο ο Παναθηναϊκός – Tεράστιο βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ – Κλώτσησε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός! 

Άξιζε τη νίκη η τρομερή ΑΕΚ! Μόνος πρώτος στον όμιλο ο Παναθηναϊκός – Tεράστιο βήμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ – Κλώτσησε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός! 

Ο ΠΑΟΚ πήρε στην Τούμπα με γκολ του Κουλιεράκη στο 90+2′, μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Άιντραχτ και έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης αφού έκανε το “2 στα 2” στον 7ο όμιλο του Conference League αφήνοντας τρεις βαθμούς πίσω τους Γερμανούς.

Ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη με την Άιντραχτ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 68ο λεπτό με τον Μαρμούς το γκολ του Ζίβκοβιτς στο 28′ και τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει τη νίκη λίγο πριν το τέλος με γκολ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Λουτσέσκου: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για πρωτιά, πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο»

Στο αρχικό του σχόλιο για το αν η νίκη αυτή δίνει πλεονέκτημα πρωτιάς, είπε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για πρώτη θέση. Το σημαντικό είναι πως θέλαμε και κατακτήσαμε τη νίκη. Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο και έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια. Η Άιντραχτ είναι μία πολύ δυνατή, γρήγορη ομάδα, που παράγει ποδόσφαιρο. Το ίδιο και η Αμπερντίν και η Ελσίνκι. Να χαρούμε το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο πέρα από αυτό».

Για την υψηλή πίεση που είχε ο αγώνας: «Είναι φυσικό να υπάρχει μεγάλη πίεση μέσα στο παιχνίδι. Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι και με εξαίρεση το λάθος στο γκολ που δεχτήκαμε παίξαμε με μεγάλη ποιότητα και κατανόηση των λύσεων που έπρεπε να βρούμε στην εξέλιξη του αγώνα».

Άξιζε τη νίκη η τρομερή ΑΕΚ!

Έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 91’ σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Γιόνσον και δεν ολοκλήρωσε την απόλυτη ανατροπή με τον μεγάλο Άγιαξ

Ένα παιχνίδι καταπληκτικό έγινε στην ΟPAP ΑRΕΝΑ! Παιχνίδι με φοβερό ρυθμό, φάσεις για γκολ και απο τις δύο ομάδες και μία συγκλονιστική στο δεύτερο ημίχρονο ΑΕΚ. Μια ομάδα που παρακολουθώντας την στο δεύτερο μέρος έβλεπες αυτό που χρόνια ζητούσες απο εεληνικές ομάδες απέναντι σε θρυλικούς αντιπάλους όπως ο Άγιαξ!

Η “Ένωση” εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος για να πάρει το παιχνίδι, ισοφάρισε και συνέχισε με τον σφυροκοπά… Έφυγε από το γήπεδο με την πικρία της ισοπαλίας; Όχι έφυγε απο το γήπεδο κερδίζοντας τον σεβασμό.

Αλμέιδα: Οι παίκτες μας δίνουν την ψυχή τους κι αυτό το εκτιμώ

Το εγκώμιο των παικτών του για την κατάθεση ψυχής που έκαναν στο γήπεδο, παρά την κούρασή τους, έπλεξε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής είπε:

Αν αφήνει μία μικρή πικρία η φάση του 89’ με τον Γιόνσον, μετά τη συγκλονιστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο;

«Πρώτα απ’ όλα καλησπέρα. Όχι, γιατί υπάρχει ένας τερματοφύλακας που έκανε τη δουλειά του. Μπορώ να αναλύσω περισσότερο την ενέργεια γιατί ήρθε από πίεση που ασκήσαμε και πάσα του Μάνταλου. Θα ηταν όμορφο γκολ και περισσότερο χαρούμενοι. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν πολύ καλό».

Ο Παναθηναϊκός με έναν εκπληκτικό Αλμπέρτο Μπρινιόλι

Ο Παναθηναϊκός πήρε την ισοπαλία 0-0 έχοντας έναν εκπληκτικό Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα γκολπόστ και αφού άντεξε στην πίεση της Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ.

Επιθετικά ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετές φάσεις και τελικά και σε συνδυασμό με το άλλο αποτέλεσμα έμεινε μόνος πρώτος στον όμιλο.

Γιοβάνοβιτς: «Καλός ο βαθμός της ισοπαλίας»

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετές εναλλαγές στον ρυθμό. Υπήρχαν πολλοί χώροι και από τις δύο πλευρές. Μάλλον αυτό είναι προϊόν κούρασης. Η άμυνα της ομάδας μου παίζει συνεχόμενους αγώνες, λόγω των τραυματισμών που έχουμε. Καταφέραμε να αναταποκριθούμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά σίγουρα είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας γιατί παίζαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα.

Το σκεπτικό μας σε όλα τα παιχνίδια είναι να διεκδικούμε το καλύτερο που μπορούμε. Προσπαθήσαμε και σήμερα. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος. Τα επόμενα παιχνίδια με την Ρεν θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, γιατί προερχόμαστε μετά από πολλά παιχνίδια υψηλού ρυθμού και χρειαζόμαστε ξεκούραση».

Κλώτσησε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός!

Κλώτσησε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός! Παρότι είχε τον Ποντένσε σε μεγάλα κέφια (γκολ και ασίστ) και προηγήθηκε με 2-0 στο καλό του διάστημα, στη συνέχεια πλήρωσε τις αμυντικές του ολιγωρίες αλλά και το γεγονός πως ο διαιτητής απέβαλε με αυστηρή κόκκινη κάρτα τον Ντόη για να πάρει μόνο τον βαθμό (2-2) στη Σερβία κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα.

Πρώτος βαθμός για τις δύο ομάδες, στους 6 πλέον η Γουέστ Χαμ που… ορίζει τον όμιλο, ενώ η Φράιμπουργκ βρίσκεται στους 3.

Στο 63′ όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν, όταν μετά από λάθος της άμυνας η Τόπολα έγινε κάτοχος της μπάλας και ο Ντάκοβατς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2, ενώ στο 72′ ο διαιτητής για μαρκάρισμα του Ντόη έξω από την περιοχή στον Γιοβάνοβιτς έβγαλε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με παίκτη λιγότερο.

Το αριθμητικό μειονέκτημα έδωσε στην Τόπολα το δικαίωμα να ανέβει ψηλά και στο 90′ ο Πάντοβιτς, μετά από σέντρα του Στόγιτς, με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 90+1′ με τον Γιόβετιτς, όμως το μακρινό σουτ που επιχείρησε πήγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Μας επηρέασε η αποβολή, έπρεπε να το είχαμε τελειώσει»

Είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι και πληγωμένοι. Ξεκινήσαμε δυνατά και ενωμένοι και κερδίζαμε 2-0 και αξίζαμε και 3-0, στο μεγαλύτερο σημείο του αγώνα ήμασταν ανώτεροι. Από το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε την ηρεμία μας και μετά την αποβολή χάσαμε τον έλεγχο. Μας αφήνει απογοητευμένους και πληγωμένους αυτό το ματς. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την καλή μας στιγμή και δεν σκοράραμε πολλά γκολ. Στην Ευρώπη τα λάθη τα πληρώνεις και εμείς κάναμε πολλά λάθη.


Σχολιάστε εδώ