Πρεμιέρα Κασσελάκη στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: Το πολιτικό στίγμα, οι επικριτές και οι νέοι ρόλοι

Πρεμιέρα Κασσελάκη στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: Το πολιτικό στίγμα, οι επικριτές και οι νέοι ρόλοι

• Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να ανοίξει στην ομιλία του τα χαρτιά του  για την πολιτική κατέυθυνση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 05 Οκτωβρίου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην Αίθουσα της Γερουσίας. Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν με ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη στις 16.30.

Ο νέος πρόεδρος θα έχει την πρώτη του συνάντηση με τους βουλευτές του κόμματος και αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του παρουσιάζοντας την πολιτική γραμμή το στίγμα και την κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το εσωκομματικό τοπίο χαρακτηρίζεται από δηλώσεις επιφύλαξης μελών της ΚΟ για τις προθέσεις του και το πολιτικό του στίγμα, μέλη τα οποία έχουν επικρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά για την ώρα κρατούν στάση αναμονής ενόψη και των τοπικών εκλογών με παράδειγμα την απόφαση Κασσελάκη και Φίλη για ανακωχή των εσωκομματικών αναταράξεων λόγω εκλογών.

Αν το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών είναι αρνητικό τότε το κλίμα στην Κουμουνδούρου θα βαρύνει και άλλο.

Οι επιλογές που θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης για το ποιοί θα τον πλαισιώσουν αναμένονται με ενδιαφέρον …

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί ότι ο Γιώργος Τσίπρας θα είναι διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου θα παραμείνει ο Νίκος Παππάς και περιμένουμε το πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τους νέους τομεάρχες.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναμένεται να βρεθεί στη Ρόδο την Παρασκευή.

Φωτο: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/Φωτογραφία: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

 


Σχολιάστε εδώ