LIVE: ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης | Europa Conference League – Μια νίκη στην Τούμπα θα αλλάξει τα δεδομένα

LIVE: ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης | Europa Conference League – Μια νίκη στην Τούμπα θα αλλάξει τα δεδομένα

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη μάχη της φάσης των ομίλων του Europa Conference League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο COSMOTE SPORT 5 HD

Λουτσέσκου: «Υπάρχει ισχυρό κίνητρο, να παίξουμε με σωστή νοοτροπία»

“Ο σεβασμός θα πρέπει να υπάρχει πάντα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αν δεν το κάνεις, είναι το πρώτο βήμα προς την αποτυχία. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση για την ομάδα σου και για την δουλειά και την προετοιμασία που έχεις κάνει γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες μας ξέρουν πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει ο αντίπαλος. Η Άιντραχτ, δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Βρίσκεται σε μία κατάσταση στην οποία δεν κερδίζει εύκολα, είναι μία νεανική ομάδα με ενθουσιασμό κι ενδεχομένως οι παίκτες της να οδηγούνται σε μερικά λάθη, ωστόσο, είναι μία καλή ομάδα με ποιότητα. Στο ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα η ομάδα που στα δεδομένα είναι καλύτερα. Θα πρέπει να παίξουμε με σωστή νοοτροπία, να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι όταν θέλουμε, να αντιδράσουμε όταν χάσουμε τη μπάλα και να εκμεταλλευτούμε την κάθε στιγμή” είπε ο προπονητής του δικεφάλου στην συνέντευξη τύπου.



Μια νίκη απέναντι στο θεωρητικά φαβορί του ομίλου, στην κατάμεστη Τούμπα, μπορεί να φέρει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε πλεονεκτική θέση, όχι μόνο για την πρόκριση αλλά ακόμη και για την πρωτιά.


Σχολιάστε εδώ