ΕΡΤ1 – «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό: «Αρσενικό Νάξου, ψιρούκι Έβρου – Καλεσμένη στην εκπομπή η Άρια Αγάτσα»
Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, κάθε ημέρα, στις 14:00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου.
Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.
Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ αξιοποιούνται μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.
Επεισόδιο 17ο: «Αρσενικό Νάξου, ψιρούκι Έβρου
Καλεσμένη στην εκπομπή η Άρια Αγάτσα»
Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 14:00, το στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» γεμίζει αρώματα και γεύσεις, με τον Ανδρέα Λαγό να υποδέχεται μία από τις πρωτοπόρους του αθλητικού ρεπορτάζ!
Μία από τις πρώτες γυναίκες που ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ, η Άρια Αγάτσα μαγειρεύει με τον Ανδρέα Λαγό, δύο συνταγές. Το πρώτο πιάτο με αρσενικό Νάξου και το δεύτερο με ψιρούκι Έβρου, ταξιδεύοντας τον τηλεθεατή από τα νησιά μέχρι την ακριτική Ελλάδα.
Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!
#popmageiriki
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Υπεύθυνος καλεσμένων – δημοσιογραφική επιμέλεια: Πραξιτέλης Σαραντόπουλος
Παραγωγή: GV Productions