Τον χειμώνα θα έχουμε ταυτόχρονα κορονοϊό, γρίπη και λοιμώξεις του αναπνευστικού… Πότε θα βρέξει κροκόδειλους δεν ξέρουμε ακόμη…

Τον χειμώνα θα έχουμε ταυτόχρονα κορονοϊό, γρίπη και λοιμώξεις του αναπνευστικού… Πότε θα βρέξει κροκόδειλους δεν ξέρουμε ακόμη…

♣ Μέχρι να τελειώσει η δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη θα έχει ζωντανέψει μέχρι και η Λερναία Ύδρα. Μη σας πω και οι Στυμφαλίδες Όρνιθες!

♣ Μετά τη νίκη του στις εκλογές, ο Κασσελάκης ευχαρίστησε την οικογένειά του, τον σύντροφό του, τον σκύλο του, τη γυάλα με τα ψάρια… και ένα σερβίτσιο του καφέ που έχουν στην κουζίνα.

♣ Και μες στη σύγχυση, βαρυσήμαντη δήλωση Κουτσούμπα: «Πραγματική αντιπολίτευση της κυβέρνησης είναι το ΚΚΕ». Σαν να λέμε… Μπαρτσελόνα-ΠΑΣ Γιάννινα, 0-5!

♣ Να συνεχίσει την εξωτερική πολιτική του Τσίπρα δεσμεύεται ο Κασσελάκης. Ωχ! Μετά τη Μακεδονία, θα χάσουμε και την… Αιτωλοακαρνανία. Πριν από το Μέτσοβο.

♣ Το είπε, άλλωστε, καθαρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Μαθήματα πατριωτισμού όχι σε μένα»! Χαμένος κόπος.

♣ «Η κοινωνία κοιτάζει προς εμάς», τονίζει η Αχτσιόγλου. Λογικό. Πέρασε το καλοκαίρι, τελείωσαν οι άλλες επιθεωρήσεις.

Συγγνώμη, από deli­very boy σε έναν μήνα διευθύνων σύμβουλος, όχι σε κόμμα, αλλά ούτε σε πιτσαρία στο Μπουρνάζι δεν γίνεσαι! ΣΥΡΙΖΑ, ζεις, εσύ μας οδηγείς!

♣ Ο Άδωνης θα καλεί τον εισαγγελέα όταν απεργοί θα κλείνουν τις εισόδους των επιχειρήσεων. Σε επόμενη φάση θα κάνει ο ίδιος τις συλλήψεις.

♣ Επειδή ήταν άυπνος και κουρασμένος ο Κασσελάκης είπε τα Κατεχόμενα «κρατίδιο». Δηλαδή, αν ήταν και πεινασμένος, πώς θα τα έλεγε, Νοτιοδυτική Άγκυρα;

♣ Για τις εξελίξεις στον ΣΥ­ΡΙΖΑ διχάζονται οι απόψεις στο ΠΑΣΟΚ. Οι μισοί φοβούνται ότι θα πάνε άκλαυτοι…

♣ …και οι άλλοι μισοί ανησυχούν μήπως τους κλάψουνε οι ρέγκες!

♣ Κακοήθειες Κούλογλου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίχθη­κε σε ελαφρύ ποπ συγκρότημα. Και τι κακό είχαν, δηλαδή, οι Spice Girls και τα Κακά Κορίτσια;

♣ Ναι μεν διαλύθηκαν γρήγορα, πρόλαβαν όμως και έκαναν πολλά σουξέ. Άσε που έβρισκαν πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια.

Στην εξωτερική πολιτική ο Κασσελάκης αντιγράφει τον Τσίπρα, στα οικονομικά τον Μητσοτάκη και στα κοινωνικά, υποθέτω, την… Ελ. Μενεγάκη.

♣ Αστυνομικός διοικητής στην Ίο προφυλακίστηκε γιατί εκβίαζε επιχειρηματίες. Τι έγινε; Είχε ρίξει τις τιμές και χαλούσε την πιάτσα;

♣ Ενώ αστυνομικός του ίδιου τμήματος συνελήφθη επειδή διακινούσε ναρκωτικά. Πώς έτσι; Είχε μπει στα όρια αλλού τμήματος και τους έκλεβε τη δουλειά;

♣ Επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ ο πολιτικός ογκόλιθος Ν. Κοτζιάς. Θέμα χρόνου είναι να γυρίσει στις νυχτερινές πίστες ο Στρ. Διονυσίου.

♣ Επτά στους δέκα πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διασπαστεί. Και οι άλλοι, δηλαδή, τι νομίζουν; Πως θα πάει τριήμερο στο Ναύπλιο;

♣ «Στον Βόλο είχαμε τον κατακλυσμό του Νώε», δήλωσε ο Αχ. Μπέος. Ας ελπίσουμε ότι δεν έσωσε και δεύτερον από το είδος του. Ο… Νώε!

Πήγε ο Τσίπρας να δει ΠΑΟ-ΑΕΚ και φυσικά… έχασε ο ΠΑΟ. Τέτοιος γουρλής που είναι, και στο Ρεάλ-Παναιτωλικός να πήγαινε θα νικούσε ο… Παναιτωλικός!

♣ Δηλαδή, πιστεύουν σοβαρά ορισμένοι ότι μπορεί να… σώσει την Ελλάδα ένας τύπος που δεν ξέρει κατά πού πέφτει η Ηγουμενίτσα;

♣ Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για την τοπική αυτοδιοίκηση θέλουν τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τους αντιπάλους τους. Δεν τους αρκεί που γίνονται ρεντίκολο από μόνοι τους, θέλουν και παρέα!

♣ Ο Μπιμπίλας έκανε αγωγή στον Κούγια επειδή τον είπε «καραγκιόζη» και «αμόρφωτο». Ενώ ο ίδιος νομίζει πως είναι κάτι μεταξύ Αρβελέρ και Μίλαν Κούντερα.

♣ Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, αξιωματική αντιπολίτευση ο Κασσελάκης, αναπληρωτής του ο Ανδρουλάκης. Αν σωθούμε ως χώρα, να το ξέρετε, από τύχη θα είναι!

♣ Αν ήξεραν οι Τούρκοι τι σόι ναύαρχος ήταν ο Αποστολάκης, θα είχαν φτάσει στις μέρες του μέχρι το Σούνιο με τα αντιτορπιλικά.

♣ Μετά την έκκληση για παγκόσμια συμμαχία για την κλιματική κρίση, ο Μητσοτάκης καλεί σε κοινή δράση για την αναβάθμιση της Eurovision.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ