Στο απόρθητο Γεντί Κουλέ είπε όχι την πρωταθλήτρια Ένωση… Σκληρή ήττα για την ΑΕΚ

Στο απόρθητο Γεντί Κουλέ είπε όχι την πρωταθλήτρια Ένωση… Σκληρή ήττα για την ΑΕΚ

Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα (2-0) από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Δίκαιη η νίκη του ΟΦΗ… απέναντι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ που πρέπει οποσδήποτε να βρεί λύσει στο μεγάλο πρόβλημα πού διαπιστώνεται σε κάθε παιχνίδι….

Η ομάδα δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι της όπως και κόντρα στον ΟΦΗ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού! Καμια ομάδα δεν μπορεί να διαχειρίζεται συνεχώς με επιτυχία και να ανατρέπει το σκορ. Μοιραία θα έρθη και η ήττα.

Ο ΟΦΗ έπειτα μπλόκαρε την “Ένωση” η οποία παρατάχθηκε χωρις τους Άμραμπατ, Γιόνσον, Βίντα, Χατζισαφί, Γκαρσία και Μάνταλο σε μια προσπάθεια να ισσοροπήσει τους πολλούς δυσκολους, συνεχείς και κυρίως εκτός έδρας αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το φουλ ροτεισον έχει το ρίσκο του αλλά το να δέχεσαι στα πρώτα λεπτα γκολ τοτε όλα γίνονται ακόμη ποιο δύσκολα και κυρίω απέναντι σε ομάδες σαν τον ΟΦΗ που διάβασε το παιχνίδι σωστά και πήρε μια πανάξια νίκη.

Ο ΟΦΗ απέναντι στην ΑΕΚ, μπήκε δυνατά στο ματς και βρήκε το γκολ με τον Λουίς Φελίπε στο 5′. Η Ένωση πάλεψε για να ισοφαρίσει, δεν τα κατάφερε ποτέ και ο Νουά Ντίκο στο 83ο λεπτό ολοκλήρωσε τη δουλειά για την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης (55′ λ. τρ. Λαμπρόπουλος), Καρώ, Λάρσον, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Γαγιέγιος (75′ λ. τρ. Αμπάντα), Μπάκιτς, Φελίπε (67′ Ντίκο).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος (67′ Πινέδα), Ελίασον (67′ Ζίνι), Πισάρο (61′ Γκατσίνοβιτς), Τσούμπερ (61′ Πόνσε), Φαν Βέερτ (61′ Αραούχο).

Ο προπονητής του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ, είπε στην κάμερα στην Cosmote TV:

«Δεν θέλω να πω αν ήταν η καλύτερη ή η χειρότερη. Ηταν ένα καλό παιχνίδι από εμάς. Ο τρόπος που εκτελέστηκε το πλάνο μας ήταν σε σημαντικό επίπεδο. Σημαντικό ήταν και το γρήγορο γκολ. Μας βοήθησε να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν καλύτερο το αποψινό μας παιχνίδι. Ειμαι χαρούμενος γιατί ακολουθήσαμε την ένταση του παιχνιδιού. Μετά τις αλλαγές της ΑΕΚ πήγαμε πίσω, αλλά δεν δώσαμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να μπει στην περιοχή μας. Οι παίκτες μας είναι ήρωες γιατί κράτησαν το μηδέν κόντρα σε ομάδα όπως η ΑΕΚ. Δε νομίζω ότι θα το κάνουν πολλές ομάδες αυτό. Ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης και τον ευχαριστούμε».

Αλμέιδα: Ο ΟΦΗ ήταν πιο αποτελεσματικός και νίκησε δίκαια

«Δεν ξέρω αν ήταν το χειρότερο παιχνίδι της ΑΕΚ επί των ημερών μου. Είναι αλήθεια ότι ξανακάναμε κάποια λάθη, δεχτήκαμε γρήγορο γκολ σε έναν μικρό αγωνιστικό χώρο που ο αντίπαλος παίζει καλά. Κάποιες στιγμές βρήκαμε τον δρόμο για να πλησιάσουμε στο αντίπαλο τέρμα και κάποιες άλλες παίζαμε ένα παιχνίδι όχι πολύ ξεκάθαρο. Προφανώς και ο αντίπαλος έχει κάποιες αξίες και κάποια πλεονεκτήματα, εμείς έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Η αλήθεια είναι ότι ορισμένες φορές οι ποδοσφαιριστές τα δίνουνε όλα και κάποιες φορές τα πόδια δεν ακολουθούν τη θέληση. Ο αντίπαλος έπαιξε καλά, είχε ευστοχία όταν έφτανε μπροστά στο τέρμα και τώρα που έβλεπα τα νούμερά, είναι συνήθως αυτά που κάνουμε εμείς. Είχαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο την κατοχή της μπάλας και από την άλλη πλευρά βλέπω την αποτελεσματικότητα που είχε ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος έφτασε πολύ λιγότερες φορές στο δικό μας τέρμα, έκανε λίγες πάσες περίπου 100, όμως ήταν πιο αποτελεσματικός». 


Σχολιάστε εδώ