Γκολ και θέαμα – Ο Πανσερραϊκός που εντυπωσιάζει

Γκολ και θέαμα – Ο Πανσερραϊκός που εντυπωσιάζει

• Πλήγμα με Λιβάι Γκαρσία, τέθηκε νοκ άουτ εξαιτίας θλάσης

• Τα συναρπαστικά παιχνίδια της έκτης αγωνιστικής

Συναρπαστικά παιχνίδια έλαβαν χώρα μεσοβδόμαδα, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League. Με τον Παναθηναϊκό να σπάει την κατάρα της Τρίπολης, νικώντας 4-1 τον Αστέρα, και την ΑΕΚ να λυγίζει με 2-1 τον Ατρόμητο, σε ένα ματς-θρίλερ, που είχε τρία πέναλτι!

Με τις νίκες αυτές οι μεν «πράσινοι» παρέμειναν τρίτοι στη βαθμολογία, αλλά πλέον απέχουν τέσσερις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και μόλις έναν από τον ΠΑΟΚ, ενώ η «Ένωση» ανέβηκε τέταρτη, στο -1 από το «Τριφύλλι», με τις δύο αυτές ομάδες να έχουν ένα ματς λιγότερο σε σχέση με τους Πειραιώτες και τους Θεσσαλονικείς. Όσο για τον Πανσερραϊκό, συνεχίζει τις εντυπωσιακές πτήσεις του, καθώς μετά το 3-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1-1 (10′ Μαλής – 20′ Λουίς Φελίπε), Κηφισιά-Λαμία 1-1 (90+5′ Λούμορ – 84′ Ακούνια), Ολυμπιακός-Άρης 4-1 (21′ αυτ. Μπράμπετς, 62′, 70′ Ελ Κααμπί, 83′ Γιόβετιτς – 47′ Πάρδο), ΠΑΟΚ-Βόλος 3-0 (39′ Κουλιεράκης, 45+1′ Μουργκ, 55′ Σαμάτα), Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 (9′ πέν. Πηλέας, 32′ Στάικος, 90′ Άλεξιτς – 11′ Παντελάκης, 62′ Τσαούσης), Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-4 (7′ Καλτσάς – 5′ Αράο, 31′ Βέρμπιτς, 80′ πέν., 87′ Ιωαννίδης), ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1 (31′ πέν. Άμραμπατ, 90+5′ πέν. Γκατσίνοβιτς – 89′ πέν. Αντζιέλσκι).

Νέο πλήγμα για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ (02/10, 20:00, COSMOTE SPORT 1 HD), αλλά κι εκείνων με Άγιαξ (05/10) και Παναιτωλικό (08/10). Ο βασικός επιθετικός της “Ένωσης” μετά τη χθεσινή (30/09) προπόνηση ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και τελικά έχει υποστεί θλάση. Ξεκινά αποθεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται ανά τακτά διαστήματα.

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, από την οποία απουσιάζουν επίσης ο Γενς Γιόνσον που ένιωσε ενοχλήσεις στο τέλος της σημερινής προπόνησης, αλλά και οι Εχσάν Χατζισαφί και Νόρντιν Άμραμπατ. Ο τελευταίος έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Εκτός παραμένει ο Ντομαγκόι Βίντα που δεν είναι ακόμα έτοιμος και ο τιμωρημένος Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό – Το ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ

Οι “ερυθρόλευκοι”, λίγες μέρες μετά το εμφατικό 4-1 απέναντι στον Άρη, αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα (1/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Για τον ΠΑΟΚ σημαντικό το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD) στη Λεωφόρο. Το πρώτο από τα πολλά… δύσκολα ματς.

Ο Παναθηναϊκός με αρκετές “πληγές” απ’ τους σερί τραυματισμούς της τελευταίας εβδομάδας, αποκορύφωμα βεβαίως τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Όμως μετά το εμφατικό διπλό επί του Αστέρα στην Τρίπολη (4-1) το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (28/9), ο Παναθηναϊκός ψάχνει την Κυριακή (1/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD) στην 7η στροφή της Stoiximan Super League μία μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα προς όλο τον ανταγωνισμό του.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: panserraikosfc.gr

Σχολιάστε εδώ