Πρώτη νίκη για την Ένωση στην OPAP Arena! – Διπλό μετά από έξι χρόνια στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό

Πρώτη νίκη για την Ένωση στην OPAP Arena! – Διπλό μετά από έξι χρόνια στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ νίκησε τον Ατρόμητο 2-1.

Ένα παιχνίδι που διαμορφώθηκε με 3 πέναλτι! Ο Άμραμπατ άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό, απάντησε ο Αντζιέλσκι στο 90′ σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και ο Γκατσίνοβιτς στο 95′ έκανε το 2-1. Ο Μάνταλος κέρδισε και τα δύο πέναλτι της Ένωσης. Ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ του Έρλινγκμαρκ στο 83′. Ο Χατζισαφί έσωσε την Ένωση στο 103′ πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Πισάρο, Αραούχο, Πόνσε.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάτα, Ρομπάιγ, Κούεν, Βέργος.

Διπλό μετά από έξι χρόνια στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πήρε το διπλό στην Τρίπολη επικρατώντας, μετά από έξι χρόνια έφυγε με, με 4-1 με τον Φώτη Ιωαννίδη να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε 17′ λεπτά.

Ο Αράο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα πράσινα στο 5’, για να έρθει η γρήγορη απάντηση των γηπεδούχων με τον Καλτσά να ισοφαρίζει στο 7’. Ο Βέρμπιτς με το δεύτερο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα έκανε το 1-2 στο 31’, για να έρθει από τον πάγκο ο Ιωαννίδης και με δύο γκολ σε διάστημα επτά λεπτών (80’-87’)

Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Τρίπολη και κατέβηκε με εννιά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός ενδεκάδας μέχρι και τον Μπρινιόλι με τον Ιταλό γκολκίπερ να είναι εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο (76′ Ντιαρά), Γκρόζντανιτς (61′ Σουρλής), Καλτσάς (81′ Σίτο), Μπαρτόλο (77′ Ζουγλής), Κρέσπι, Μιριτέλο (61′ Μάντζης).

Έμειναν στον πάγκο: Σγουρης, Γκαρσία, Ατιένθα, Χουχούμης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι (84′ Ρούμπεν), Πάλμερ-Μπράουν (46′ Σένκεφελντ), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Παλάσιος (74′ Βιλένα), Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς (66′ Μαντσίνι), Σπόραρ (73′ Ιωαννίδης).

Έμειναν στον πάγκο: Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ.

Η επόμενη (7η) αγωνιστική

Κυριακή (01/10)
Λαμία-Παναιτωλικός (15:00)
Βόλος-Πανσερραϊκός (16:30)
Άρης-Κηφισιά (17:30)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (20:30)

Δευτέρα (02/10)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (18:00)
ΟΦΗ-ΑΕΚ (20:00)


Σχολιάστε εδώ