Βασισμένες σε ξένες σειρές οι ελληνικές

Βασισμένες σε ξένες σειρές οι ελληνικές

Οι πετυχημένες ξένες σειρές εξακολουθούν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην ελληνική τηλεόραση. Στο τουρκικό «Bir Zamanlar Cukurova» («Πικρή Γη») είναι βασισμένη η σειρά του Open «Έρωτας Φυγάς», που βρίσκεται ήδη στον δεύτερο κύκλο. «Ο Παράδεισος των Κυριών» του Alpha είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία «Il Paradiso delle signore» των Rai Fiction και Aurora TV.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη Φωτιά» είναι βασισμένη στο «Le Bazar de la Charite», μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix. Παράλληλα, οι Παγιδευμένοι», για το ίδιο κανάλι, που μπαίνουν στον δεύτερο κύκλο είναι, βασισμένοι στην τουρκική σειρά «Yargi».

Στον ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα και η σειρά «Ο πρώτος από εμάς», η οποία είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς «The First of Us», της Paramount Pictures International.

Τέλος, η κωμική σειρά «IQ 160», της Barkingwell Media για το Star, βασίζεται στη γαλλική δημοφιλή παραγωγή «HPI», η οποία έχει τρεις κύκλους επεισοδίων που είναι διαθέσιμοι στην Cosmote TV.


Σχολιάστε εδώ