Πλάθα: «Δεσμεύομαι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό» – Αποκαλύφθηκαν και οι εμφανίσεις της «Βασίλισσας»

Πλάθα: «Δεσμεύομαι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό» – Αποκαλύφθηκαν και οι εμφανίσεις της «Βασίλισσας»

Για τους στόχους που έχει η ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν της Basket League μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Ζοάν Πλάθα

“Με ορίζοντα διετίας η ΑΕΚ δημιούργησε ένα πολύ καλό ρόστερ ξεκινώντας από το μηδέν και μάλιστα έκανε… θόρυβο το περασμένο καλοκαίρι με τις μεταγραφικές κινήσει”, αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ και προσθέτει: “Βέβαια, όλα ξεκίνησαν από τη συμφωνία με τον Ζοάν Πλάθα, που έχει κατακτήσει δύο Eurocup (το 2007 με την Ρεάλ Μαδρίτης και το ’17 με την Μάλαγα) και ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης φέρνοντας τις παραστάσεις του από το υψηλό επίπεδο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι το αγωνιστικό της προφίλ θα είναι σε ισπανικό μοντέλο”.

«Να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο»

Ζoοάν Πλάθα (προπονητής): «Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, που μ’ εμπιστεύτηκε σ’ αυτό το πρότζεκτ. Είναι τιμή μου, που θα συμβάλλω στην προσπάθεια της ομάδας να διεκδικήσει τους στόχους της, σε μια απαιτητική και αξιοσέβαστη διοργάνωση, όπως είναι η Basket League.

Η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε με πολλά νέα πρόσωπα. Παίκτες, τεχνικό και ιατρικό σταφ, διοίκηση, εργαζόμενοι που βρίσκονται στα Γραφεία του οργανισμού, όλοι είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε μία χρονιά, για την οποία οι οπαδοί μας θα είναι υπερήφανοι.

Δεσμεύομαι μόνο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, κάθε ημέρα που εκπροσωπώ αυτόν το σύλλογο και τους οπαδούς του. Το μόνο, που ζητώ από εκείνους, είναι να μην αφήσουν κενή θέση στο γήπεδο και να μας στηρίξουν μέχρι τέλους. Χρειαζόμαστε την ενθάρρυνσή τους, ειδικά στα δύσκολα. Όπως ζήτησα από τους παίκτες: «Ας δουλέψουμε για μια χρονιά, που θα μας μείνει, θετικά, αξέχαστη»»!

Στη ξεχωριστή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/09) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος παρέδωσε φανέλα-δώρο στον Μanaging Director της Βetsson Greece, κ. Θάνο Μαρίνο, ο Κόουτς Ζοάν Πλάθα παρέδωσε φανέλα στον Sport Marketing Director της Macron Hero, Roberto Casolari, και ο Εμπορικός Διευθυντής της ΑΕΚ BC, Γιάννης Δασκολιάς στον Sports Marketing Specialist της Macron Hero, Luca Callegari.


Σχολιάστε εδώ