Γ. Κωνσταντάτος: Σήμερα είμαστε υπερήφανοι

Γ. Κωνσταντάτος: Σήμερα είμαστε υπερήφανοι

[Εξομολογήσεις]

«Συμπληρώσαμε 9 χρόνια στη διοίκηση του δήμου και ομολογώ ότι η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η πόλη μας δεν μοιάζει με τίποτα στην εικόνα που είχε το 2014! Σήμερα, είμαστε περήφανοι που ο δήμος έχει καταγράψει αλματώδη πρόοδο και εξέλιξη σε κάθε τομέα της καθημερινότητας, έχει καταφέρει να αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση, έχει γίνει πόλος έλξης χιλιάδων νέων συμπολιτών που θέλουν να ζήσουν σε αναβαθμισμένες γειτονιές.

Έχω αναφερθεί πολλές φορές στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, στο πώς παραλάβαμε τον δήμο μαραζωμένο και αφημένο στην τύχη του, και στο πώς με αγώνα, όραμα, θέληση και κυρίως πάθος καταφέραμε να αντιστρέψουμε αυτή τη δυσχερή για την πόλη μας κατάσταση και προοπτική. Αυτό το σχέδιο συνεχίζουμε και πάνω σε αυτό ‘‘κεντάμε’’ τα επόμενα μεγάλα έργα!

Ακολουθούν μεγάλες παρεμβάσεις στο Ελληνικό, στον Υμηττό, κτίρια εμβληματικά, όπως το Μέγαρο Παγκόσμιου Ποντιακού Ελληνισμού, το Δημαρχείο, δομές, η παραλία, το παραλιακό αθλητικό μας κέντρο κ.λπ. Τα κυριότερα εξ αυτών, 33 στον αριθμό, τα παρουσιάζουμε στο πρόγραμμά μας που αφορά τη θητεία 2024 – 2028. Με επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο, που ήταν και είναι για εμένα η φιλοσοφία της πολιτικής μας, θα συνεχίσουμε τον ίδιο ρυθμό έργων γιατί τα σπουδαιότερα έργα δεν έχουν έρθει όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο».

Υπογραφή: Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ