Βαλ. Βλάχος στο “Π”: Πάθος και θέληση για τη νίκη

Βαλ. Βλάχος στο “Π”: Πάθος και θέληση για τη νίκη

Του
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
Πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ,
Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Παλλήνης
με τον Συνδυασμό του Θανάση Ζούτσου


Στην πέμπτη αγωνιστική μέρα του πρωταθλήματος δεσπόζει το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Ένα ματς που ανέκαθεν χάριζε μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους του αθλήματος και στους οπαδούς των δύο ομάδων, ενίοτε, δε, και πολλά γκολ. Δύο ομάδες στις οποίες έχουν αγωνιστεί κάποιοι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η άποψη μου για το σημερινό παιχνίδι είναι πως θα είναι γεμάτο πάθος και δύναμη. Και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν στο περσινό πρωτάθλημα και θεωρώ πως είναι τα φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Σίγουρα ο παράγοντας έδρα θα παίξει τον ρόλο του, αλλά πιστεύω θα κριθεί στο πάθος και θέληση που θα δείξει η κάθε ομάδα μέσα στο γήπεδο. Αυτά τα παιχνίδια θεωρώ ότι κερδίζονται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς τους δύο παράγοντες (πάθος και θέληση για τη νίκη).

Η ποιότητα και των δύο ομάδων ξεχειλίζει, οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε ειδική αναφορά σε αυτό το κομμάτι. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έγιναν την εβδομάδα που πέρασε θα επηρεάσουν κάπως την απόδοση, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν το ανάλογο βάθος στο ρόστερ, που δίνει την ευκολία στους προπονητές να το διαχειριστούν για την επίτευξη της νίκης. Πιστεύω, γενικά, πως θα γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας, από αυτούς που όλοι χαιρόμαστε να βλέπουμε.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sport24.gr


Σχολιάστε εδώ