Π. Κατηφές στο “Π”: Αρκετά με το «πάμε κι όπου βγει», ήρθε η ώρα να «πάμε αλλιώς»!

Π. Κατηφές στο “Π”: Αρκετά με το «πάμε κι όπου βγει», ήρθε η ώρα να «πάμε αλλιώς»!

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΗΦΕ
Υποψήφιου Δημάρχου Νίκαιας – Ρέντη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»


Στις εκλογές του Οκτώβρη ο λαός έχει μια δυνατότητα, με τις διεκδικήσεις του, με τους αγώνες του, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σύμμαχό του και στη διοίκηση του δήμου, να είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της πόλης.

Γιατί η «Λαϊκή Συσπείρωση», και από θέση της διοίκησης του δήμου, θα υπηρετήσει τον λαό της πόλης, τους εργαζομένους του δήμου, τη νέα γενιά, τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας, κάθε κάτοικό της. Γιατί οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είμαστε αυτοί που δεν λείψαμε από κανέναν μικρό ή μεγάλο αγώνα, μπήκαμε μπροστά για να αναδειχθούν όχι μόνο τα προβλήματα της πόλης, αλλά συνολικότερα τα προβλήματα του λαού μας. Σύμμαχοι του λαού, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, διεκδικούσαμε μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τα σχολεία και τα παιδιά της πόλης στην πανδημία, βρεθήκαμε έξω από το Κρατικό της Νίκαιας ή το Κέντρο Υγείας για να αναδείξουμε τις ελλείψεις στην Υγεία. Βρεθήκαμε δίπλα στους συμπολίτες μας στην προσπάθεια να σώσουν τα σπίτια τους από τις πλημμύρες στου Ρέντη, στην πυρόσβεση της φωτιάς στην Άνω Νεάπολη. Γιατί προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά πράξη το σύνθημα «μόνο ο λαός θα σώσει τον λαό», γιατί δεν είμαστε περαστικοί και απόντες από την πόλη, ούτε εμφανιζόμαστε μόνο πριν από τις εκλογές.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι έτοιμη, μαζί με τον λαό της πόλης, να παλέψει, να αγωνιστεί και να διεκδικήσει. Γιατί εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην οργανωμένη δύναμη του λαού και της νεολαίας. Γιατί απέναντι στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο των δήμων και της περιφέρειας, που έχουν συνδιαμορφώσει όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, η απάντηση μπορεί να είναι μόνο διεκδικητική. Γιατί ξέρουμε ότι χρειάζεται ρήξη με το θεσμικό πλαίσιο που θέλει τους δήμους και τις περιφέρειες γρανάζι για τα κέρδη των λίγων και κυρίως ξέρουμε ότι χρειάζεται ανατροπή των δυνάμεων που στηρίζουν αυτό το θεσμικό πλαίσιο και είναι τα «ποδάρια» τους στην πόλη.

Θέλουμε, μαζί με τον λαό της πόλης, να στείλουμε καθαρό μήνυμα ότι εδώ, στη Νίκαια και στον Ρέντη, η κυβέρνηση και η αντιλαϊκή πολιτική θα έχουν πραγματικό αντίπαλο, τον ίδιο τον λαό, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στη διοίκηση του δήμου.

Τα «κομπρεμί» και οι «συγκολλήσεις» στους συνδυασμούς τους στην Περιφέρεια της Αττικής και στον Δήμο δίνουν και παίρνουν. Αν στη Βουλή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ συγκλίνουν, στις περιφέρειες και στον δήμο οι παρατάξεις τους τελικά ταυτίζονται πλήρως στην εξυπηρέτηση των σχεδιασμών μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Γι’ αυτό ο πρώην δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ιωακειμίδης, σπονσοράρει τον Μητσοτάκη λέγοντας ότι «λένε τα ίδια» για τις καταστροφές στη Θεσσαλία και στο ψηφοδέλτιό του βρίσκει κανείς μέχρι και νυν περιφερειακό σύμβουλο του αντιδραστικού Τζήμερου.

Στην πόλη μας ταιριάζει μονό το κόκκινο της ελπίδας, του αγώνα, της διεκδίκησης, της ανιδιοτέλειας, ειδικά φέτος που γιορτάζουμε και τα 100 χρόνια της αιματοβαμμένης Κοκκινιάς, της προσφυγιάς και της αντίστασης.

Με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην κάλπη των εκλογών, για να γίνει ξανά η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δημοτική Αρχή στην Κοκκινιά και τον Ρέντη. Για να κάνουμε την έκπληξη στην Περιφέρεια Αττικής με την αποφασιστική ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιάννη Πρωτούλη!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: larissanet.gr


Σχολιάστε εδώ