Europa League: Μεγάλη νίκη στην Αγγλία της νταμπλούχου ΑΕΚ! Άλωσε με… τριάρα το Μπράιτον

Europa League: Μεγάλη νίκη στην Αγγλία της νταμπλούχου ΑΕΚ! Άλωσε με… τριάρα το Μπράιτον

Η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λινγκ υποκλίθηκε στο μεγαλείο της νταμπλούχου ΑΕΚ και τρέλανε την Ευρώπη!

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο ”Αmex Stadium”, με την ΑΕΚ να παίρνει μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπράιτον! Το καλύτερο παιχνίδι επι Αλμέιδα. Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, η νταμπλούχος Ελλάδας ΜΕ χαρακτήρα και πειθαρχία πανηγύρισε μία τεράστια νίκη και δείχνει να χτίζει με τον Αλμέιδα ενα νέο ΕΠΟΣ…

Στο 84′, ο Πόνσε, που είχε περάσει νωρίτερα στο παιχνίδι στη θέση του Λιβάι Γκαρσία, συνεργάστηκε άψογα με τον Ελίασον και ξέρανε για τρίτη φορά τους «γλάρους» για το 3-2 της «Ένωσης» και έδωσε το σφύριγμα της γιορτής.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2 φορές της «ομάδας-θαύμα» Μπράιτον, ισοφαρίστηκε αμφότερες με πέναλτι, όμως η 3η (84′ Πόνσε) ήταν και φαρμακερή, ξεκινώντας με ιστορικό διπλό (2-3)!

Μεχρι το 80 λεπτό η “ένωση” είχε πλήρως τον έλενχο και τις φάσεις. Στη συνέχεια η Μπράιτον πίεσε και δημι΄θργησε φασεις αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να ισοφαρισει.

To σημαντικό είναι ο χαρακτήρας που εμφάνισε καθώς εφτιαξε μέσα στην Αγγλία 13 ευκαιρίες ισοφαρίστηκε και αντέδρασε και έλειπαν 2 κεντρικοί αμυντικοί ενω είχες επιστροφή άλλων 2 στο πρώτο τους παιχνίδι…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπράιτον (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Στιλ – Μίλνερ (55′ Λάμπτεϊ), Φαν Χεκ, Ίγκορ, Εστουπινιάν – Μαρτς, Γκίλμουρ (86′ Μπουονανότε), Μιτόμα (86′ Αντιγκρά) – Γκρος, Φάτι – Ζοάο Πέδρο (82′ Γουέλμπεκ).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Χατζισαφί (62′ Μοχαμάντι) – Άμραμπατ, Γιόνσον, Πινέδα (79′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (79′ Ελίασον) – Γκαρσία (68′ Πόνσε), Αραούχο (68′ Τσούμπερ).

Διαιτητής: Κρίστο Τόβερ (Εσθονία)
Α’ Βοηθός: Σίλβερ Κόιβ (Εσθονία)
Β’ Βοηθός: Στεν Κλάασεν (Εσθονία)
4ος διαιτητής: Γιόνας Γιαάνοβιτς (Εσθονία)
VAR: Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα (Ισπανία)

Europa League: Το Τριφύλλι… έλιωσε τη Βιγιαρεάλ

Europa League: Προδόθηκε από τα λάθη του ο Ολυμπιακός – Η εικόνα τον αδικεί τους “ερυθρόλευκους”

Conference League: Με… Ντεσπόντοφ πέρασε από το Ελσίνκιο ΠΑΟΚ!


Σχολιάστε εδώ