LIVE: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ | UEFA Europa League

LIVE: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ | UEFA Europa League

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ για τη μάχη της φάσης των ομίλων του Europa League 

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο COSMOTE SPORT 5 HD

Μαρτίνεθ: “Να παίξουμε με την καρδιά και την ψυχή μας, αλλά να είμαστε και έξυπνοι”

“Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όπως κάθε αντίπαλος και διοργάνωση. Είμαστε προετοιμασμένοι με βάση τα συστατικά που έχει. Η ομάδα να είναι πιστή στον χαρακτήρα της και να δείχνει πιστή στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αντίπαλο. Είμαστε μία ομάδα που τώρα κατασκευάζεται, θέλουμε να είμαστε πιστοί σε ένα πλάνο. Τα συστατικά του κάθε αγώνα είναι διαφορετικά, να είμαστε πιστοί και επιτυχημένοι όσον αφορά στην αντιμετώπιση του αντιπάλου”.

“Kαινούργια σεζόν, καινούργια ομάδα και συναισθήματα. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, σε κάθε παιχνίδι μπορείς να γράψεις από την αρχή μία ιστορία. Ξέρουμε πως αύριο θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα, συμπαγή, έτοιμη με τον ίδιο προπονητή εδώ και αρκετά χρόνια, ανταγωνιστική. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, είμαστε ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται και κυνηγάει τα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα, την έδρα μας, τον κόσμο μας, το Καραϊσκάκης θα παίξει καθοριστικό ρόλο, πρέπει να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ αυτό και να πάρουμε τη νίκη, όπως κάναμε και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο” ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου.



 

Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν αναμένεται να παρατάξει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ορτέγκα ή τον Κίνι αριστερά, τον Ρέτσο και τον Φρέιρε στα στόπερ, τον Έσε και τον Καμαρά στα χαφ, τον Ποντένσε, τον Φορτούνη, τον Μασούρα ή τον Μπιέλ μπροστά και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιάστε εδώ