LIVE: ΕΛΣΙΝΚΙ – ΠΑΟΚ | Europa Conference League – Εκπλήξεις του Λουτσέσκου

LIVE: ΕΛΣΙΝΚΙ – ΠΑΟΚ | Europa Conference League – Εκπλήξεις του Λουτσέσκου

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα ΕΛΣΙΝΚΙ – ΠΑΟΚ για τη μάχη της φάσης των ομίλων του Europa Conference League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο COSMOTE SPORT 4 HD

Ραζβάν Λουτσέσκου: “Μία νίκη θα μας ανοίξει έναν δρόμο να πιστεύουμε λίγο περισσότερο στην πρόκριση”

Με τον Ντεσπόντοφ βασικό, τον Κωνσταντέλια να παίρνει ανάσες και αλλαγές σε όλες τις γραμμές, όπως όλα δείχνουν, θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη του Conference League αντιμετωπίζοντας την Ελσίνκι (21/09, 19:45, Cosmote Sport 4HD) στη Φιλανδία στην πρεμιέρα των ομίλων. Μια αναμέτρηση πολύ σημαντική στην πορεία του Δικεφάλου στη διοργάνωση.

“Αρχικά θέλω να πω ότι αυτή η διοργάνωση δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το τι συμβαίνει στις εγχώριες διοργανώσεις κάθε ομάδας. Δεν πρέπει να αφήνουμε εκτός ούτε την Αμπερντίν που θεωρητικά είναι η 4η σε δυναμικότητα ομάδα του ομίλου. Δεν μας ενδιαφέρει το ράνκινγκ, η κατάταξη στην οποία βρίσκονται οι ομάδες, αυτό που έχει σημασία είναι ότι παίζουμε 11 εναντίον 11, αυτό που έχει σημασία είναι πως δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες.



 

Η αλήθεια είναι πως μία νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα μας ανοίξει έναν δρόμο να πιστεύουμε λίγο περισσότερο στην υπόθεση πρόκριση. Όπως έχω ξαναπεί θα πρέπει να είμαστε στο μάξιμουμ όταν παίζουμε σε αυτές τις διοργανώσεις γιατί αντιμετωπίζουμε διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικά στοιχεία. Για να δώσω ένα παράδειγμα, το ματς που θα δώσουμε με την Ελσίνκι δεν θα έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που δώσαμε προηγουμένως στα προκριματικά για το Conference League, δεν έχει καμία σχέση με κανέναν αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε στο εγχώριο πρωτάθλημα, οπότε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε περίσταση, σε κάθε κατάσταση που θα μας παρουσιαστεί στο παιχνίδι” είπε ο προπονητής του δικεφάλου στην συνέντευξη τύπου.


Σχολιάστε εδώ