Conference League: Με… Ντεσπόντοφ πέρασε από το Ελσίνκιο ΠΑΟΚ!

Conference League: Με… Ντεσπόντοφ πέρασε από το Ελσίνκιο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους όμως στο δεύτερο ήταν σαρωτικός επί της Ελσίνκι και με σκόρερ τους Κουλιεράκη, Ντεσπόντοφ και Τόμας πανηγύρισε μεγάλη ανατροπή (2-3) στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Conference League.

Λουτσέσκου: «Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος, αλλά είμαι ικανοποιημένος για το σημερινό αποτέλεσμα»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Σε ερώτηση για το πρώτο ημίχρονο και την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Κάναμε καλό παιχνίδι μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά πέσαμε ψυχολογικά. Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Δεν γίνεται από ένα γκολ να τα παρατάμε και να χάνουμε την συγκέντρωσή μας, πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένταση και η αποφασιστικότητα κάτι που είχαμε στα υπόλοιπα 50 λεπτά».

Για τις αλλαγές του και το κατά πόσο βοήθησαν, είπε: «Είναι φυσιολογικό με τις αλλαγές να βελτιώνονται πράγματα, οι παίκτες που βγαίνουν πρέπει να καταλαβαίνουν την φρεσκάδα που δίνουν αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αυτοί που μπαίνουν αλλαγή, να ξέρουν πόσο σημαντικά πράγματα μπορούν να δώσουν».

ΕΛΣΙΝΚΙ: Μαένπα (13′ Εστ), Τοίβιο, Ντα Γκράκα, Ραϊτάλα, Σοίρι, Κανελλόπουλος (76′ Πάνανεν) Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (62′ Κέσκινεν), Χετεμάι (62′ Τανάκα), Μπαντέ (62′ Μπενίσαν), Ραντούλοβιτς

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Τροστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (67′ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (67′ Τάισον), Μουργκ, Ντεσπόντοφ (85′ Βιεϊρίνια), Σαμάτα

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο

Άιντραχτ – Αμπερντίν 2-1 (11′ πεν. Μαρμούς, 61′ Κοχ / 22′ Πολβάρα)

Ελσίνσκι -ΠΑΟΚ 2-3 (35′ Μπαντέ, 90+9′ πεν. Ραντούλοβιτς / 55′ Κουλιεράκης, 82′ Ντεσπόντοφ, 90+4′ Τόμας)


Σχολιάστε εδώ