UEFA Champions League: Η φάση των ομίλων ξεκινά στην COSMOTE TV

UEFA Champions League: Η φάση των ομίλων ξεκινά στην COSMOTE TV

Η φάση των ομίλων του UEFA Champions League κάνει «σέντρα», με τα 16 ματς της 1ης αγωνιστικής, να μεταδίδονται από την COSMOTE TV, το διήμερο 19-20/9. 

Η πρώτη σέντρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/9 στις 19.45, με τον αγώνα Μίλαν-Νιούκαστλ (COSMOTE SPORT 4HD). Οι «καρακάξες» επιστρέφουν στη διοργάνωση έπειτα από απουσία 21 ετών, ευελπιστώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Σαν Σίρο» απέναντι στην επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης. Από τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας, ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν του Κιλιάν Εμπαπέ και την Ντόρτμουντ του Μάρκο Ρόις (22.00, COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K), καθώς και το ματς Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Την Τετάρτη 20/9 τα φώτα θα είναι στραμμένα στην «Allianz Arena», καθώς εκεί η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιστρέφει στους ομίλους μετά από απουσία ενός χρόνου. Η σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 2HD, αλλά και σε 4K ανάλυση από το COSMOTE SPORT 4K. Την ίδια μέρα (Τετάρτη 20/9) η Ουνιόν Βερολίνου θα κάνει ντεμπούτο στην κορυφαία διοργάνωση της UEFA, απέναντι στην πολυνίκη του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης (19.45, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα υποδεχθεί την Ίντερ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχολιάστε εδώ