Δ. Μητρέλλος στο “Π”: Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Δ. Μητρέλλος στο “Π”: Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Του
ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΕΛΛΟΥ
Υποψήφιου Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου


Οι Παλαιοφαληριώτες είμαστε τυχεροί γιατί ζούμε σε έναν δήμο ιστορικό, με πολλές φυσικές ομορφιές και εξέχουσα θέση στη λεγόμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μιας φθίνουσας πορείας, μιας παρακμής, που φαίνεται ξεκάθαρα σε όλους τους τομείς της τοπικής διοίκησης.

Ζω εδώ 55 χρόνια περίπου, εδώ πρωτοέπαιξα, πήγα σχολειό, πρωτοερωτεύτηκα, δημιούργησα την οικογένειά μου και τις επιχειρήσεις μου. Εδώ ζουν τα παιδιά μου και μεγαλώνουν τα εγγόνια μου.

Είναι φυσικό να αγαπώ και να νοιάζομαι αυτόν τον τόπο.

Αυτός είναι και ο λόγος εμπλοκής μου με την τοπική αυτοδιοίκηση τα τελευταία έξι χρόνια.

Θέτω τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία που απέκτησα κατά την πορεία της επαγγελματικής μου καριέρας στη διάθεση των συνδημοτών μου, για να καταφέρουμε να επαναφέρουμε στο Παλαιό Φάληρο τη χαμένη του αίγλη και την ποιοτική καθημερινότητα που ονειρευόμαστε.

Είχαμε ως δήμος την τύχη να έχουμε δήμαρχο τον Διονύση Χατζηδάκη για 17 χρόνια. Το γεγονός, όμως, αυτό μας έκανε να καλομάθουμε και τώρα, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η απουσία του είναι ολοφάνερη.

Δεν πρέπει, όμως, σε καμία περίπτωση να απολέσουμε τα οφέλη από την παρακαταθήκη που μας άφησε.

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ζητώ την ψήφο των συνδημοτών μου για να σταματήσουμε την παρακμή, την αδράνεια, την αδιαφάνεια, την ατολμία, την πελατειακή σχέση, που έχει γίνει πλέον καθεστώς στη φαληρική κοινωνία.

Το «ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός, χωρίς κομματικά δεκανίκια και εξαρτήσεις, χωρίς υποχρεώσεις και γραμμάτια προς κανέναν πολιτικό χώρο.

Μας ενδιαφέρει μόνο ο τόπος μας και θέλουμε ένα Παλαιό Φάληρο ίσων ευκαιριών για όλους.

Έχουμε ως βασικό μας σύνθημα το «Φάληρο δεν είναι μόνο η παραλία» και θα είμαστε εδώ για όλες τις Παλαιοφαληριώτισσες και όλους τους Παλαιοφαληριώτες.

Τα τρία πρώτα πράγματα που θα αλλάξουμε στο Φάληρο είναι τα εξής:

– Μείωση δημοτικών τελών κατά 22%, με έναν απόλυτα υπολογισμένο και κοστολογημένο τρόπο.
– Επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας για την αποφόρτιση του αστυνομικού τμήματος της περιοχής από πολλά θέματα ελάσσονος σημασίας και την ενίσχυση της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στους δημότες.
– Αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος παρκαρίσματος στο κεντρικό Φάληρο, με τη δημιουργία δύο νέων κτιρίων πάρκινγκ, συνολικής χωρητικότητας περίπου 500 αυτοκινήτων, στις περιοχές Αγ. Αλεξάνδρου και Παναγίτσας.

Στις 8 και στις 15 Οκτώβρη το Φάληρο αλλάζει σελίδα.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ