Γ. Τουρσουνίδης στο “Π”: Τα ματς με τον Άρη

Γ. Τουρσουνίδης στο “Π”: Τα ματς με τον Άρη

Του
ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗ
Πρώην Διεθνούς Μέσου του ΠΑΟΚ


Τα ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη είναι πάντα ξεχωριστά. Ζει και αναπνέει η Θεσσαλονίκη στον παλμό τους, έχουν το δικό τους χρώμα και επομένως απαιτούν συγκεκριμένα στοιχεία. Δεν αρκεί απλώς να παίξεις καλά, πρέπει να βγάλεις χαρακτήρα, εγωισμό, πάθος, ακόμη και ηρωισμό. Μόνο έτσι θα επικρατήσεις.

Όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Όχι μόνο γιατί παίζει στην έδρα του, μπροστά στο κοινό του, αλλά επειδή έχει καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό του, που άλλαξε προπονητή και ψάχνει να βρει ρυθμό. Έχει αρχίσει να βγαίνει η δουλειά του Λουτσέσκου και το μείγμα παλαιών και νέων αποδίδει εξαιρετικά. Και νιώθω ότι στο μέλλον θα δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα.

Όχι, δεν πιστεύω πως ο επερχόμενος αγώνας με την Ελσίνκι θα αποπροσανατολίσει την ομάδα. Διαφορετική διοργάνωση αυτή, άλλες οι απαιτήσεις της. Σήμερα υπάρχει ντέρμπι και το μυαλό όλων πρέπει να είναι συγκεντρωμένο εδώ και μόνο εδώ. Αν νικήσει, ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια, και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.

Διατηρώ έντονες αναμνήσεις από τα ντέρμπι με τον Άρη, που δεν θα σβήσουν ποτέ από το μυαλό μου. Όμορφες στιγμές, δυνατές. Μακάρι και ως θεατής, πλέον, να ζήσω ανάλογες. Με την ομάδα μου νικήτρια, φυσικά!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sportsup.gr


Σχολιάστε εδώ