LIVE: Συνέντευξη Τύπου του Σ. Φάμελλου στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ

LIVE: Συνέντευξη Τύπου του Σ. Φάμελλου στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος,σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Αιμίλιος Ριάδης», θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ-Helexpo, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη, ούτε συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ, ούτε ομιλία στο πλαίσιο της Έκθεσης, αλλά μόνο συνέντευξη Τύπου «για να μην περάσει η απόπειρα φίμωσης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εισήγηση του Προέδρου ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Σ. Φάμελλου στη σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 14/9/2023, ο Πρόεδρος της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Μακεδονία Παλλάς, στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ. Στη σύσκεψη, από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εκτός του κ. Φάμελλου συμμετείχαν οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Ράνια Θρασκιά και Χρήστος Γιαννούλης, οι Συντονιστές των Νομαρχιακών Επιτροπών Α΄ και Β’ Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς και Χρήστος Μαϊκίδης οι οποίοι είχαν και την ευθύνη του συντονισμού της συζήτησης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μυλόπουλος, ο Χάρης Τσιόκας από το Οργανωτικό γραφείο, και τέλος ο Γιάννης Κωτίδης από τον τομέα Οικονομικών.

Από τη μεριά των φορέων συμμετείχαν ως εκπρόσωποί τους και τοποθετήθηκαν οι: Κυπριανίδης Χάρης Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Γιακουμής Ανδρέας Πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, Φιλιππίδης Παντελής Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Καπνοπώλης Αναστάσιος Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Διαμαντίδης Συμεών Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, Κιουρτζής Θεμιστοκλής Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Πεζίκογλου Μιχάλης Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Μακεδονίας – Θράκης, Πολυζωίδης Αναστάσιος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης, Τσεμπερλίδης Νικόλαος Πρόεδρος και Κεκελέκη Ευαγγελία Γεν. Γραμματέας του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών, Μήττας Νικόλαος Πρόεδρος και Γεωργιάδης Παναγιώτης Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Νέου ΙΝΚΑ, Βλαχογιάννης Εμμανουήλ Α’ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Γεωργιάδου-Γρανούζη Χρυσάνθη Α’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Καραπινίδης Ιωάννης Γεν. Γραμματέας και Κομίτη Θεοδώρα υπεύθυνη γραφείου της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων, Καρασαββίδης Παναγιώτης Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων, Παπαστεργίου Μιχάλης Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ – Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Στεργιάδου Αναστασία Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΓΕΩΤΕΕ, Παππία Ελένη Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και Σκουμπερδής Μιχαήλ Μέλος του ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου – 3ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.

 


Σχολιάστε εδώ