Το παιχνίδι που παίζεται είναι χοντρό

Το παιχνίδι που παίζεται είναι χοντρό

Να δείτε που με τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές θα έχουμε μπερδέματα και εμείς… Οι ομογενειακές οργανώσεις είχαν δώσει το μήνυμα στις προηγούμενες εκλογές για στήριξη του δημοκρατικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν, προσδοκώντας, εκτός των άλλων, όχι μόνο την «έκπτωση» του Τραμπ, που δεν έκρυβε τη συμπάθειά του για τον Ερντογάν, αλλά και επειδή ως γερουσιαστής ο Τζο Μπάιντεν ήταν φιλικά προσκείμενος προς την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τελικά, ο κ. Μπάιντεν κράτησε μια εξαιρετικά ισορροπημένη σχέση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αφήνοντας τη γραφειοκρατία να κάνει τα δικά της. Τώρα, με δεδομένη την απογοήτευση των Ελληνοαμερικανών για τον Μπάιντεν, ήδη υπάρχει κίνημα που δηλώνει ότι εάν ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο εκτεθεί στις εκλογές ως υποψήφιος αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικανών, θα εγκαταλείψει το Δημοκρατικό Κόμμα.

Το παιχνίδι που παίζεται είναι χοντρό και αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν ασχολείται κανείς από την κυβέρνηση με τα θέματα αυτά, μετά την αποχώρηση από την Ουάσινγκτον της νυν υφυπουργού Εξωτερικών Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ

Φωτό: athina984.gr


Σχολιάστε εδώ