ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-24

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-24

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-24

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου διανύει τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του και σταδιακά καταλαμβάνει σημαντική θέση ανάμεσα στα πιο γνωστά Ωδεία της χώρας. Αποτελεί ήδη πυλώνα πολιτισμού για την πόλη του Περιστερίου, με διακεκριμένη παρουσία στην πόλη, αντίστοιχη και εφάμιλλη της πολιτιστική της κληρονομιάς.

Με την υποστήριξη της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, και ιδιαιτέρως του Μητροπολίτη της κ. Γρηγορίου, συνεχώς διευρύνεται και εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο και εύρωστο εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπου η κλασσική μουσική συναντά τα σύγχρονα ρεύματα και συμπορεύεται με την παραδοσιακή, την βυζαντινή και την τζαζ.

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου καλύπτει όλο το φάσμα της μουσικής εκπαίδευσης με αρχή την προσχολική ηλικία, όταν οι νότες μαθαίνονται σαν λέξεις και κίνηση. Διαμορφώνει ολοκληρωμένους μουσικούς, ικανούς να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του επαγγελματικού χώρου. Ενθαρρύνει τους σπουδαστές του να δημιουργούν επαγγελματικούς στόχους ως σολίστ, συνθέτες, ενορχηστρωτές, καθηγητές, μέλη μουσικών συνόλων. Δημιουργεί θεσμούς πολιτισμού και επικοινωνίας μέσω της τέχνης στην πόλη, όντας βασικός παράγοντας εξέλιξης της τοπικής κοινωνίας την οποία υπηρετεί.

Οι σπουδαστές του λαμβάνουν μέρος σε σεμινάρια, διαγωνισμούς και συναυλίες Στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου θα βρείτε

· Υπεύθυνη και αναγνωρισμένη μουσική εκπαίδευση από καταξιωμένους καθηγητές

. · Χώρους εξοπλισμένους με όλα τα όργανα.

· Μουσική βιβλιοθήκη.

· Αίθουσα για συναυλίες, σεμινάρια και κονσέρτα. Στο χώρο του Ωδείου διοργανώνονται συναυλίες:

· Μουσικής δωματίου , Βυζαντινού χορού, φωνητικής μουσικής, μοντέρνας μουσικής, σόλο εμφανίσεις.

· Ανταλλαγές συναυλιών-ταξίδια μέσω του δικτύου πόλεων Ωδείων.

· Σεμινάρια και συναυλίες αναγνωρισμένων καλλιτεχνών.

· Εκπαιδευτικά ταξίδια για ακρόαση συναυλιών. Οι σπουδαστές μας: Προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Μουσικά Σχολεία, στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών των Πανεπιστημίων της Ελλάδας καθώς και των Πανεπιστημίων του εξωτερικού. Λαμβάνουν Υποτροφίες και έχουν προνόμια χαμηλών διδάκτρων και εκπτώσεων.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν 1 Σεπτεμβρίου 2023.

Πληροφορίες:

Αγίας Μαρίνας 83,
Περιστέρι Τ.Κ. 12135
ΤΗΛ.: 210-5772036
ΚΙΝ.:6949414385
Email: [email protected]
Διευθυντής Καθηγητής Δρ. Ευστάθιος Δημ. Αρβανίτης


Σχολιάστε εδώ