Άμεσα μέτρα της κυβέρνησης για τους πλημμυροπαθείς: Σε κάθε νοικοκυριό θα δοθεί μια βάρκα και μπόνους ένα… καλάμι ψαρέματος!

Άμεσα μέτρα της κυβέρνησης για τους πλημμυροπαθείς: Σε κάθε νοικοκυριό θα δοθεί μια βάρκα και μπόνους ένα… καλάμι ψαρέματος!

♣ Αφού δεν πνίγηκαν, τουλάχιστον ας μάθουν να ψαρεύουν. Ουδέν κακόν, αμιγές καλού! (Ιδίως δε αν καμακώσουν καμιά συναγρίδα…)

♣ Ακόμη, ιδρύεται ακτοπλοϊκή γραμμή Καρδίτσα – Φάρσαλα – Παγκράτι, με καθημερινό πρόγραμμα δρομολογίων με υποβρύχια του ΚΤΕΛ.

♣ Και μην ακούσω κανέναν να λέει ότι ο Μητσοτάκης είναι γκαντέμης. Φωτιά θα πέσει να τον κάψει (από το ηφαίστειο της Σαντορίνης)!

♣ Στον Έβρο μετά τις πυρκαγιές ο πρωθυπουργός. Να δει από κοντά τι πήγε στραβά και δεν… κάηκαν περισσότερα!

♣ Το είπε καθαρά ο Μητσοτάκης: Οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι κρίσιμοι για τα ελληνοτουρκικά! Τι θέλατε δηλαδή να σας πει; Φύγετε για να σωθείτε;

Όταν μια χώρα καίγεται επί έναν μήνα, η κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει εξαγγελίες, αλλά να… κρύβεται! Στην πιο βαθιά τρύπα…

♣ Ιδού το νέο αμυντικό δόγμα της χώρας: Δεν υποχωρούμε, αν δεν υποχωρήσουμε, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα χρειαστεί να κάνουμε πίσω!

♣ Την παραίτηση του πρωθυπουργού για τις πλημμύρες ζητάει ο Βελόπουλος. Σιγά! Εδώ δεν παραιτήθηκε όταν πατώσαμε στη Eurovision.

♣ Απειλητική… δήλωση της Αχτσιόγλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κατέβει στην κοινωνία». Τέλος δεν έχουν τα βάσανα της κοινωνίας.

♣ Εκτός κι αν τα λεγόμενά της είχαν προειδοποιητικό χαρακτήρα: Προλαβαίνετε να φύγετε μέχρι να έρθουμε!

♣ Δεσμεύεται ο Κασσελάκης ότι, αν γίνει πρωθυπουργός, θα κάνει όσα δεν μπόρεσε να κάνει ο Τσίπρας. Να μας γυρίσει στη δραχμή, να ξεπουλήσει το Αιγαίο…

♣ Το κακό δεν είναι που ο Ν. Παππάς νομίζει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διέπρεψε στα εθνικά θέματα. Το χειρότερο θα είναι να το πιστεύει κιόλας.

Ο Βαρουφάκης έγραφε το Γιάνης με ένα «ν», ο Κασσελάκης το δικό του με δύο «σ». Τα πρόσωπα αλλάζουν, το τσίρκο συνεχίζεται.

♣ 49 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Αν το ‘ξερε ο Ανδρέας ότι κάποια στιγμή θα τον διαδεχόταν ο Ν. Ανδρουλάκης, δεν θα έφτιαχνε Κίνημα, αλλά all day bar-restaurant.

♣ Μετά τον καύσωνα οι πυρκαγιές, μετά τις πυρκαγιές οι πλημμύρες… Υποθέτω θα ακολουθήσουν ναυάγια, εκρήξεις ηφαιστείων.

♣ Διευκρινίζει ο Στίγκας ότι τα περί «greek mafia», που είπε, δεν αφορούσαν βουλευτές των Σπαρτιατών. Αλλά; Κάτι cheerleaders της Manchester Uni­ted;

♣ Σχέδιο… επιτάχυνσης της δικαιοσύνης επεξεργάζεται η κυβέρνηση. Καλό, αλλά το άλλο με τον Τοτό είναι πολύ καλύτερο!

♣ Αν είναι δυνατόν να λένε ψεκασμένο τον Βελόπουλο, επειδή κάποτε είπε πως έχει αυθεντικές επιστολές του Χριστού. Ε, δεν είπε πως είχε κι ευχετήριες κάρτες του Elvis.

Για αναξιοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση η Κωνσταντοπούλου, η οποία διόρισε βουλευτή τον σύντροφό της. Με το καλό και αρχιεπίσκοπο!

♣ Κάτι αυτόγραφα της Μαρίας Αντουανέτας μό­νο, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Να δούμε τι θα πει κι ο γιατρός!

♣ Ν. Ανδρουλάκης: «Χρέ­ος μας είναι να οικοδομήσουμε μια σύγχρονη Κε­ντροαριστερά». Την Κε­ντρο­αριστερά τη ρωτήσατε;

♣ Θα πατώσει στις εκλογές ο Τζουμάκας και θα του φταίει το σύστημα, το κατεστημένο, η CIA, η UNI­CEF, οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα»!

♣ Ο Κασσελάκης κυκλοφορούσε με αστυνομική φρουρά, αλλά την απέσυρε όταν τον έκραξαν τα ΜΜΕ. Νέα ήθη, παλιά κόλπα!

♣ Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο Σεπτέμβρι­ος θα είναι σαν… Νοέμβριος. Άρα ο Οκτώβριος σαν Δεκέμβριος, οπότε… κοντοζυγώνουν τα Χριστούγεννα!

♣ Ευτυχές το νέο έτος!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ