Ν. Αναστόπουλος στο “Π”: Κάτι καλό γίνεται στον Ολυμπιακό

Ν. Αναστόπουλος στο “Π”: Κάτι καλό γίνεται στον Ολυμπιακό

Του
ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Προπονητή Ποδοσφαίρου,
πρώην Διεθνούς Άσου του Ολυμπιακού


Κάτι καλό πάει να γίνει φέτος στον Ολυμπιακό. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον, αν και είναι νωρίς, αφού η ομάδα ακόμα συμπληρώνεται, έρχονται ποδοσφαιριστές και τα κενά καλύπτονται.

Ο πρώτος στόχος, που ήταν η είσοδος στους ομίλους του Europa League, επιτεύχθηκε και το ευρωπαϊκό ταξίδι θα συνεχιστεί. Διαπιστώνω, επίσης, μια διαφορά φιλοσοφίας, μια λογική σωστής διαχείρισης, που μεταφράζεται όχι σε όσα βάλουμε και όσα φάμε, αλλά το αποτέλεσμα μετράει και το υπερασπιζόμαστε. Βλέπω ακόμη διάθεση περισσότερη και προσπάθεια μεγαλύτερη από όλους, ενώ και ο προπονητής συμμετέχει ενεργά, μιλώντας συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του. Είτε για να τους ζητήσει κάτι είτε για να τους επιβραβεύσει.

Ο Ολυμπιακός χτίζεται καθημερινά, αλλά, επαναλαμβάνω, δείχνει να βαδίζει σωστά και το μέχρι στιγμής πρόσημο είναι θετικό. Εννοείται πως η δουλειά συνεχίζεται, όμως τα σημάδια είναι τέτοια που σε κάνουν, αν μη τι άλλο, να αισιοδοξείς.

Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια προσεκτικά την ομάδα μου και μετά από καιρό φαίνεται να ήρθε η στιγμή να ανοίξει και πάλι τα φτερά της και να πρωταγωνιστήσει, όπως άλλοτε και πάντα. Εξοπλίζεται με δυνατά όπλα και το αύριο της ανήκει. Άλλωστε, η πρωτιά και οι τίτλοι είναι στο DNA της και αυτό δεν πρέπει να λησμονείται, όσες στραβές κι αν προκύψουν.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: facebook/fckalamataofficial

Σχολιάστε εδώ