LIVE: ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ | Τελικός – FIBA WORLD CUP 2023 – Παγκόσμιο Κυπέλλο Μπάσκετ (ΕΡΤ 1)

LIVE: ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ | Τελικός – FIBA WORLD CUP 2023 – Παγκόσμιο Κυπέλλο Μπάσκετ (ΕΡΤ 1)

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ, Τελικός για το FIBA WORLD CUP 2023 (Livestreaming ΕΡΤ 1).

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την ΕΡΤ 1

Πατήστε την παρακάτω εικόνα για να δείτε τον αγώνα


Η Γερμανία και η Σερβία έφτασαν στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ της FIBA 2023, σε έναν ευρωπαϊκό τελικο…



Η ανμέτρηση; Ανάμεσα σε Dennis Schroder και Bogdan Bogdanovic! Οι δύο άντρες που άφησαν και οι δύο το στίγμα τους στους Atlanta Hawks θα αναμετρηθούν με τις εθνικές ομάδες τους.

Ο Σρόντερ είχε ένα τέλειο παιχνίδι στους Ημιτελικούς απέναντι στις ΗΠΑ, μετά από έναν εφιαλτικό Προημιτελικό με 22 χαμένα καλάθια.

Συνολικά, έχει 17,9 πόντους, 6,7 ασίστ, 2,0 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα ανά παιχνίδι σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάνοντας ξεκάθαρα την περίπτωσή του να κερδίσει το βραβείο MVP.

Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν εκπληκτικός και για τη Σερβία. Παρόλο που θεωρητικά δεν παίζει την ίδια θέση με τον Σρόντερ, θα έχουν παρόμοιους ρόλους στο να κάνουν τα σωστά παιχνίδια και να οδηγούν την ομάδα τους από το πίσω γήπεδο, καθώς είναι οι γενικοί του παρκέ.

Ο Μπογκντάν σημειώνει 19,4 πόντους την ημέρα, με 4,6 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ και 2,3 κλεψίματα, προκαλώντας τα περισσότερα κλεψίματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Φλερτάρει επίσης με το μαγικό μοίρασμα βολών 50-40-90, σημειώνοντας 52-40-84 μετά τα πρώτα επτά παιχνίδια στις Φιλιππίνες.

Φωτο: FIBA

Σχολιάστε εδώ