Mundobasket: Ο Καναδάς για πρώτη φορά στους Ημιτελικούς

Mundobasket: Ο Καναδάς για πρώτη φορά στους Ημιτελικούς

Υπήρχαν 18 αλλαγές προβάδισμα μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Καναδάς τερμάτισε στην κορυφή στον εξαιρετικό αγώνα των Προημιτελικών με τη Σλοβενία, 100-89 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της FIBA 2023 μπροστά σε κόσμο που είχε ξεπουλήσει στη Μανίλα.

Ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει τώρα τη Σερβία στους Ημιτελικούς στο Mall of Asia Arena, ενώ η Σλοβενία θα περάσει στους Αγώνες Classification 5-8.

Σημείο καμπής: Καναδάς και Σλοβενία έπαιξαν ένα από τα καλύτερα ημίχρονα στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φτάνοντας αμφότεροι τους 50 πόντους μετά από 20 λεπτά σε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό που είδε και τις δύο ομάδες να παίρνουν μια μικρή μπάλα, χωρίς ούτε ένα μεγάλο στο γήπεδο, για να αποφευχθεί το κυνήγι αγώνα που έκαναν από την πρώτη στιγμή ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Σάι Γκίλγκεους-Αλεξάντερ.

Καναδάς και Σλοβενία έπαιξαν ένα από τα καλύτερα ημίχρονα στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φτάνοντας αμφότεροι τους 50 πόντους μετά από 20 λεπτά σε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό που είδε και τις δύο ομάδες να παίρνουν μια μικρή μπάλα, χωρίς ούτε ένα μεγάλο στο γήπεδο, για να αποφευχθεί το κυνήγι αγώνα που έκαναν από την πρώτη στιγμή ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Σάι Γκίλγκεους-Αλεξάντερ.

Φωτο: FIBA

Σχολιάστε εδώ