Αρχίζει η σκληρή μάχη στην πρωινή ζώνη- Οι εκπομπές που διαλέγουν Μητσοτάκης και Τσίπρας

Αρχίζει η σκληρή μάχη στην πρωινή ζώνη- Οι εκπομπές που διαλέγουν Μητσοτάκης και Τσίπρας

Πρεμιέρες τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Οι εμφανιζόμενες ως ψυχαγωγικές εκπομπές και τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας δημοσιογραφικό μανδύα, πέτυχαν να βρίσκονται και στο κέντρο των πολιτικών εξελίξεων, καθώς πριν από τις εκλογές του Μαΐου τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τις τίμησαν με την παρουσία τους. Οι εκπομπές δεν εντάσσονται στον ενημερωτικό τομέα των σταθμών, αλλά έχουν μια σχετική αυτονομία σε θέματα της επικαιρότητας, παράλληλα με τα κουτσομπολιά και τα θέματα από το αστυνομικό δελτίο.

–Το «Happy Day» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα βρίσκονται στον αέρα του Alpha για 11η συνεχή χρονιά. Μαζί της θα είναι οι Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς, ενώ τον πολιτικό σχολιασμό θα κάνει ο Δήμος Βερύκιος. Θα συμμετέχουν επίσης ο Γιώργος Σατσίδης, η Όλγα Λαφαζάνη και ο Λευτέρης Μητσόπουλος. Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι η Μαίρη Παλιαλέξη και στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

– Το «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου θα βρίσκεται και φέτος στον Alpha και θα ενσωματώνει τη λογική της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου με τα τρισδιάστατα γραφικά (AR Graphics). Η σκηνοθεσία θα είναι του Δημήτρη Γιαχνή, η αρχισυνταξία της Νατάσας Τσόλκα, ενώ υπεύθυνη ρεπορτάζ θα είναι η Έφη Κουλοχέρη. Τη δημοσιογραφική ομάδα θα αποτελούν οι Γιώτα Κηπουρού, Πόπη Παπαδοπούλου, Ιάσων Τσόλης, Μάρω Κανελλάκη, Ειρήνη Πεϊβάνη, Νίκη Κλωνάρη.

– H Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει και εκείνη τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στον Alpha για τρίτη χρονιά, σε μια παραγωγή της Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη. Στη «Super Κατερίνα» θα συμμετέχουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης. Σε ρόλο σχολιαστή θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

– Η πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θα βρίσκεται και φέτος στο Mega. Στην ομάδα συμμετέχουν ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος. Σημειώνεται πως συνεργάτες της εκπομπής την προηγούμενη σεζόν υφάρπαζαν τα θέματα των «Τυπολογιών» χωρίς να αναφέρονται στην εφημερίδα.

– Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει στο Mega, με συνεργάτες τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, τον Θανάση Πάτρα και τον Τάκη Χατζή.

– Σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, σε νέα ώρα, στις 10:00 το πρωί, ξεκινάει η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, η οποία θα διαφοροποιείται σε περιεχόμενο από τις υπόλοιπες του είδους. Σκηνοθέτης θα είναι ο Κώστας Γρηγορακάκης, αρχισυντάκτης ο Γιώργος Βλαχογιάννης και βοηθός αρχισυντάκτη η Ελένη Καρποντίνη. Η συντακτική ομάδα θα αποτελείται από τους Χριστιάννα Μπαξεβάνη, Μιχάλη Προβατά, Βαγγέλη Τσώνο, Ιωάννη Βλαχογιάννη, Γιώργο Πασπαράκη, Θάλεια Γιαννακοπούλου.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ