Η ψυχή της πρωταθλήτριας πήρε τη νίκη με 10 παίκτες στον Βόλο! Απόδραση του Παναθηναϊκού από τα Γιάννενα – Εύκολα ο Ολυμπιακός στο “Καραϊσκάκης” – Βαθμολογία

Η ψυχή της πρωταθλήτριας πήρε τη νίκη με 10 παίκτες στον Βόλο! Απόδραση του Παναθηναϊκού από τα Γιάννενα – Εύκολα ο Ολυμπιακός στο “Καραϊσκάκης” – Βαθμολογία

Η ΑΕΚ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 24′, ενώ ήταν πίσω στο σκορ με το γκολ του Ντέλετιτς και πάλι απο τραγικό αμυντικό λάθος για εκτος συνεχώμενο παιχνίδι, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για την ανατροπή πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Γιόνσον και τον Τσούμπερ. Ο Ντέλετιτς ισοφάρισε στο 72′, όμως ο Άμραμπατ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 90+3′ χάρισε το τρίποντο στην Ένωση με περιπετειώδη τρόπο.

Ένα παιχνίδι γεμάτο και καθαρά ποδοσφαιρικό και απο τις δύο ομάδες και που στο τέλος η ψυχή… της πρωταθλήτριας πήρε τη νίκη με 10 παιχτες στον Βόλο!

Ο Βόλος με το γκόλ αιφνιδίασε την “Ένωση” η οποία μέχρι να συνέλθει αντιμετώπισε και την ανόητη αποβολή του Π. Μάνταλου με απευθείας κόκκινη κάρτα. Όμως η νταμπλούχος παρότι με 10 πήρε τα ηνία και άρχισε να βάζει στο χορτο τα γνωστα χαρακτηριστικά του παιχνίδιού της όσπου έφτασε α ανατρέψει μ2 1-2 το σκόρ με τη λήξη του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο αυξησε την πίσεση ρίσκαρε και ο Ντέλετιτς ισοφάρισε για τον μαχητικό Βόλο στο 72′, όμως ο Άμραμπατ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 90+3′ χάρισε το τρίποντο στην Ένωση.

Ο Πέτρος Μάνταλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο ματς με τον Βόλο και έτσι θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena.

Ματίας Αλμέιδα: Περίμενα πώς και πώς την διακοπή του πρωταθλήματος για να δουλέψει σε έξτρα πράγματα…

Την πεποίθηση πως η ομάδα του βρίσκεται στον σωστό δρόμο εξέφρασε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το… αγχωτικό διπλό απέναντι στον Βόλο (2-3), με τον τεχνικό της ΑΕΚ να επισημαίνει πάντως ότι περίμενε πώς και πώς την διακοπή του πρωταθλήματος για να δουλέψει σε έξτρα πράγματα.
Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:
«Σίγουρα υπήρχαν πολλές απορίες για το πώς θα αντιδράσουμε μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, σήμερα όμως η ομάδα έπαιξε με πάθος. Είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά έχουμε πολλά πράγματα για να βελτιώσουμε», είπε αρχικά.
Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Ανυπομονούσα πώς και πώς για αυτή τη διακοπή. Από την περίοδο της προετοιμασίας και μετά είχαμε δύο πολύ έντονους μήνες και είχαμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα».


Απόδραση του Παναθηναϊκού απο τα Γιάννενα

Με μια γκολάρα του Παλάσιος ο Παναθηναϊκός απέδρασε με το διπλό  από τα Γιάννινα με τους με τους πράσινους να μην παίζουν καλά, να έχουν πολλές αλλαγές και να στέκονται και άτυχοι στη διάρκεια της αναμέτρησης με τρεις αναγκαστικές αλλαγές.

Οι επτά αλλαγές ήταν οι Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τζούριτσιτς, Τσέριν και Αϊτόρ με τους Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Παλάσιος και Ιωαννίδη να είναι οι άλλοι τέσσερις της αρχικής ενδεκάδας του τριφυλλιού.

Γιοβάνοβιτς: “Θα ζήσουμε με τα προβλήματα”

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σημείωσε:

“Είχαμε αρκετά προβλήματα, κάτι που σπάνια γίνεται. Όμως γίνεται. Αυτά δημιούργησαν διάφορα προβλήματα στο παιχνίδι μας. Δεν είναι ευχάριστο όταν πρέπει να τα αντιμετωπίσεις, αλλά θα ζήσουμε με αυτά. Ήταν μια τεράστια σημασία να κερδίσουμε σήμερα, γιατί πάντα ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι δύσκολος αντίπαλος. Προερχόμασταν από μια σειρά πολύ σημαντικών αγώνων, απαιτητικών τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε αγωνιστικό κομμάτι. Πάρα πολύ σημαντική η σημερινή νίκη, ανεξαρτήτως του παιχνιδιού που κάναμε.

Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις για να είμαστε λίγο πιο δημιουργικοί γιατί δεν είχαμε πολλές φάσεις. Θέλαμε να κάνουμε κάτι γι αυτό, ίσως πήραμε παραπάνω ρίσκο κιόλας. Στο τέλος όλα είναι καλά. Όταν κερδίζεις, ξεπερνάς πιο εύκολα τα παιχνίδια που ίσως δεν έχεις καλή απόδοση”.

Τέλος, αναφορικά με τα νέα πρόσωπα (Έρικ Πάλμερ – Μπράουν & Γουίλιαν Αράο) που βρέθηκαν για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα, σημείωσε: “Έμεινα ικανοποιημένος. Θα χρειαστούν παιχνίδια για να έχουν καλύτερο ρυθμό”.


Από τεσσάρα σε τεσσάρα με ηγέτη Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια δείχνει στο γήπεδο όρεξη και δημιουργικότητα ικανοποιόντας σε μεγάλο βαθμό τους οπαδούς του. Στο “Γεώργιος Καραϊσκάκής”, για να φτάσει σε ένα πειστικό 4-0 και να πανηγυρίσει το “3 στα 3” στο πρωτάθλημα  Stoiximan Super League αλλά και την 5η διαδοχική επιτυχία του σε όλες τις διοργανώσεις. Το παιχνίδι δεν χρειάζεται σχολιασμό πέρα του ότι η Λαμία προσπάθησε χωρίς να “ταμπουρωθεί” μεσα στην καυτή έδρα του Ολυμπιακού.

Μαρτίνεθ: “Ήταν μία τέλεια εβδομάδα, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε”

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, σε όλο το επιτελείο και στους φιλάθλους μας. Πραγματικά ήταν μία τέλεια εβδομάδα, κάναμε καλά παιχνίδια με πολλά γκολ υπέρ μας, με κανένα γκολ εναντίον μας. Σήμερα αντιμετωπίσαμε την Λαμία, μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και αυτό μας κόστισε λίγο στην αρχή του αγώνα να είμαστε ακριβείς στις μπαλιές μας, μας δυσκόλεψαν. Ωστόσο διατηρήσαμε την συγκέντρωσή μας και τη στρατηγική μας, είχαμε καλές στημένες φάσεις, πολλές ευκαιρίες”.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 39
2. Ο.Φ.Η. 36
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 26
4. Π.Α.Ο.Κ. 36
5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 34
6. A.E.K. 24
7. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 34
8. ΑΡΗΣ 33
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 33
10. ΚΗΦΙΣΙΑ 33
11. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 22
12. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 32
13. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31
14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 20


Σχολιάστε εδώ