Γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ επειδή δεν μαζεύει τα μέλη του που… αυτομολούν προς συνδυασμούς της ΝΔ

Γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ επειδή δεν μαζεύει τα μέλη του που… αυτομολούν προς συνδυασμούς της ΝΔ

Ενώ οι μετακινήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά γίνονται ευμενώς δέκτες από τους οπαδούς του Κινήματος, επειδή βλέπουν ότι με τη βέβαιη επανεκλογή του νυν δημάρχου θα μπορούν να λένε ότι έβγαλαν –έστω και εξ αγχιστείας, αφού τον στηρίζει και η ΝΔ– δήμαρχο σε μεγάλη πόλη, η ανοχή που δείχνει η ηγεσία του κόμματος στις μετακινήσεις κορυφαίων στελεχών του σε αμιγώς νεοδημοκρατικούς συνδυασμούς έχει βγάλει τους πράσινους ψηφοφόρους στα κάγκελα.

Κόκκινο πανί για τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ είναι ο συνδυασμός του Νίκου Χαρδαλιά, στον οποίο εξακολουθούν να εμφανίζονται ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος ακόμα και στις τελευταίες εκλογές, πριν από δύο μήνες, αλλά και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Μάλιστα, τώρα ετοιμάζεται και περιφερειακή σύμβουλος που εξελέγη με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού και ήδη παραιτήθηκε για να… μετακομίσει σε αυτόν του Χαρδαλιά.

Να σημειώσουμε ότι όλοι αυτοί οι υποψήφιοι είχαν συμφωνήσει να κατέβουν με τον Γιώργο Πατούλη, είτε γιατί τον θεωρούσαν ικανό είτε γιατί εμφανιζόταν ως υπερκομματικός, και ως εκ τούτου πολυσυλλεκτικός. Από τη στιγμή όμως που το χρίσμα πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς αυτομάτως καθίσταται νεοδημοκρατικός, και το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να είχε αποσύρει τους υποψηφίους του. Δεν το έκανε όμως και ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί. Τα ίδια συμβαίνουν και στην Πελοπόννησο, όπου πολλά τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν ανοιχτά τον Πέτρο Τασούλα, αντί για τον υποψήφιο του Κινήματος Δημήτρη Κουτσούλη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ