LIVE: Τσουκαρίτσι – Ολυμπιακός | Europa League (MEGA)

LIVE: Τσουκαρίτσι – Ολυμπιακός | Europa League (MEGA)

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα Τσουκαρίτσι – Ολυμπιακός  για το δευτερο παιχνίδι των play offs του UEFA Europa League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Δείτε Live streaming απο το MEGA

Μετά την θριαμβευτική τους εμφάνιση και τη νίκη με 3-1 επί της σερβικής ομάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι ερυθρόλευκοι καλούνται να γράψουν τον επιτυχημένο επίλογο στη Σερβία.



Μαρτίνεθ: “Έχουμε προσδοκίες, όνειρα και θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα του Ολυμπιακού”

Η ομάδα μας είναι κάθε μέρα καλύτερη και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια συνεχώς γίνεται καλύτερη. Ξέρουμε πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι στον πρώτο αγώνα και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά τώρα έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και έχουμε έρθει εδώ με καλή διάθεση, να τα δώσουμε όλα και να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Νιώθουμε καλά και είμαστε έτοιμοι για να τα καταφέρουμε.

Το παρελθόν είναι παρελθόν, δε στεκόμαστε σε αυτό. Η ιστορία του συλλόγου είναι σημαντική, αλλά δε στεκόμαστε σε μικρά διαστήματα, το dna του Ολυμπιακού είναι να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Όταν φοράμε τη φανέλα αυτή ό,τι και αν έχει γίνει στο παρελθόν θέλουμε τη νίκη. Φέτος είναι μία καινούργια προσπάθεια και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς που παίζουμε. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για αυτό, έχουμε αλλάξει 11+2 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν δανεικοί σε σχέση με πέρσι, είμαστε μία καινούργια ομάδα. Δεν μπορούμε να σταθούμε στο παρελθόν, θα σταθούμε στο σήμερα και το τι μπορούμε να κάνουμε όποτε φοράμε τη φανέλα. Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες και όνειρα και θέλουμε οπωσδήποτε να τιμήσουμε τη φανέλα για μία ακόμη φορά στον αγώνα” είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.


Σχολιάστε εδώ