Η ΑΕΚ δεν έβγαλε φτερά για τα αστέρια συνεχίζει όμως στο ευρωπαϊκό ονειρο

Η ΑΕΚ δεν έβγαλε φτερά για τα αστέρια συνεχίζει όμως στο ευρωπαϊκό ονειρο

Η Άντβερπ τιμώρησε ξανά την ΑΕΚ, με δυο αμυντικά λάθη, καθώς προηγήθηκε με τον Κερκ στο 73′. Ο Αραούχο ισοφάρισε στο 90ο λεπτό και η Ένωση πίεσε για να στείλει το ματς στην παράταση, όμως η Μπαλικουϊσά στις καθυστερήσεις εκτέλεσε τους κιτρινόμαυρους και τους έστειλε στο Europa League.

Η Ένωση για ένα ακόμη παιχνίδι ηταν πολύ καλη με πρέσινγκ καλη κυκλοφορία της μπάλας κατοχή αρκετες φάσεις αλλα… απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο αλλης δεκαετίας… Ταμπουρωμένοι και στα δυο παιχνίδια κυνηγώντας την μοναδική φάση που θα της έδινε την πρόκριση και που το πέτυχε.

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδιζει πάντα ο καλύτερος!

Πλέον οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν στους ομίλους του Europa League, όπου βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα μπει στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.

Η ΑΕΚ πάλεψε μέχρι τέλους

Δεν μπορούμε να πούμε τι δεν πήγε στραβά ή τι δεν έκανε σωστά ο προπονητής. Εκτός απο δύο άστοχες τοποθετήσεις της άμυνας όπου στοίχισαν και τα δυο γκολ, η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι σε ένα αναχρονιστικό ποδόσφαιρο των Βέλγων που τους οδήγησε τελικά στους ομίλους.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβις, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε.

Άντβερπ: Μπουτέ, Βάινς, Αλντερβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Ντε Λατ, Κεϊτά, Έκενκαμπ, Φερμέιρεν, Μούχα, Μπαλικουίσα, Γιάνσεν.


Σχολιάστε εδώ