Παναθηναϊκός – Μπράγκα: Δικαίωμα να κυνηγήσει στο ΟΑΚΑ την πρόκριση

Παναθηναϊκός – Μπράγκα: Δικαίωμα να κυνηγήσει στο ΟΑΚΑ την πρόκριση

Πριν από μια επταετία ο Παναθηναϊκός συμμετείχε στους ομίλους του Europa League ενώ τελευταία φορά που οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στους ομίλους ήταν τη σεζόν 2010/11 και είχαν ως αντιπάλους τις Μπαρτσελόνα, Κοπεγχάγη και Ρουμπίν Καζάν.

Απόψε  το «τριφύλλι» υποδέχεται (22:00, Cosmotesport2) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Μπράγκα με στόχο την ανατροπή του εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα για τα playoffs του Champions League, θέλοντας να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μέρος πλήρωσε τα λάθη που έκανε βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 όμως με το γκολ με τον Μαντσίνι στις καθυστερήσεις και το τελικό 2-1 πήρε το δικαίωμα να κυνηγήσει σήμερα στο ΟΑΚΑ την πρόκριση.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου:

Χωρίς απρόοπτα και με μοναδική απουσία τον κλινήρη Γιούρι Λοντίγκιν ολοκληρώθηκε χθές η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό σπουδαίας σημασίας παιχνίδι των play off του Champions League με αντίπαλο τη Μπράγκα. Το Τριφύλλι προπονήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης θα υποδεχθεί την πορτογαλική ομάδα. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σιδεράς, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.


Σχολιάστε εδώ