Γιατί λένε διάφοροι ότι η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς με τις πυρκαγιές; Αφού το άλσος Παγκρατίου παραμένει άκαυ­το! Της Νέας Σμύρνης επίσης…

Γιατί λένε διάφοροι ότι η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς με τις πυρκαγιές; Αφού το άλσος Παγκρατίου παραμένει άκαυ­το! Της Νέας Σμύρνης επίσης…

♣ Ακόμη, τρεις θάμνοι στην Ιερά Οδό, δεξιά μετά το συνεργείο του Μπάμπη, και κάτι ζαρντινιέρες στα Πετράλωνα.

♣ Έτσι που καίμε, από άκρη σε άκρη, τα δάση, τα Χριστούγεννα αντί για δέντρο θα στολίσουμε ανεμογεννήτριες!

♣ Και ενώ η Ελλάδα καιγόταν, ο Μητσοτάκης έδινε μάχη για να σώσει την Ουκρανία. Χάνομαι γιατί ρεμβάζω, τα ‘χω χαμένα και βελάζω.

♣ Τέλος δεν έχουν τα βάσανα των πυρόπληκτων. Μετά τις πυρκαγιές τούς… πήγαν επίσκεψη οι πολιτικοί. Ενός κακού, μύρια έπονται.

♣ Στην Κεφαλονιά, εποχικός πυροσβέστης έβαζε φωτιές σε δάση. Για να έχει δουλειά, υποθέτω, να μην κάθεται και… πλήττει!

♣ «Δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί», δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Οικονόμου. Σωστά. Απλά βάζουμε το χαλί πάνω από τα προβλήματα, για να μη λένε διάφοροι ότι… βάζουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

Ακόμη, τρεις θάμνοι στην Ιερά Οδό, δεξιά μετά το συνεργείο του Μπάμπη, και κάτι ζαρντινιέρες στα Πετράλωνα.

♣ Συγγνώμη, αλλά, αν ισχύει το σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ «το αύριο ξεκινάει από εμάς», λέω να αργήσω να ξυπνήσω αύριο!

♣ Διώκεται αξιωματικός της ΕΛΑΣ στη Ζάκυνθο για χρηματισμό. Τι έγινε; Δεν έκοβε αποδείξεις και έ­κλεβε τον ΦΠΑ από το κράτος;

♣ Υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάποιος… Στ. Κασσελάκης. Ποιο 17%; Στις επόμενες εκλογές θα πέσουν στο 7% (…υπό το μηδέν).

♣ Τον στηρίζει ανοιχτά και ο Π. Πολάκης. Για να το πάει στο 3%!

♣ Έχουν ξεσπάσει κάτι χιλιάδες φωτιές στη χώρα και στην Πυροσβεστική υ­ποψιάζονται ότι μπορεί να είναι εμπρησμός. Δηλαδή, για να είναι σίγουροι, πόσες πρέπει να ανάψουν; 4 εκατ.;

♣ Με απόφαση της κυβέρνησης, από του χρόνου η αντιπυρική περίοδος θα ξεκινάει νωρίτερα. Λογικό. Να έχουμε περισσότερο χρόνο να καίμε τα δάση!

Το κακό δεν είναι που κάποιοι πιστεύουν πως στις νέες ταυτότητες έχει μπει ο σατανάς. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν συλληφθεί ακόμη, ούτε καν νοσηλεύονται.

♣ Δήλωση-σταθμός του Ν. Ανδρουλάκη: «Κλειδί στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών είναι η πρόληψη». Επίσης, στο τζατζίκι βάζουμε οπωσδήποτε γιαούρτι.

♣ Το ότι ο Βελόπουλος νομίζει πως παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις δεν είναι πρόβλημα. Αν το πιστεύει κιόλας, είναι… θέ­μα γιατρού.

♣ Το κακό δεν είναι αν ο Ν. Παππάς νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα Μνημόνια. Το χειρότερο θα είναι να το πιστεύει κιόλας.

♣ Θα έχουμε φτάσει στο 2024 και η ΕΛΑΣ ακόμη θα συλλαμβάνει υπόπτους για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μια τραγωδία πολύ εύκολα μπορεί να εξελιχθεί σε… κωμωδία.

♣ Αν ζούσε σήμερα ο Καβάφης, δεν θα έγραφε «σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη», αλλά σαν πάρεις την Αθηνών-Κορίνθου… άμα φτάσεις, γρά­ψε μου.

♣ Αίσχος! Ζητούν από τον Πολάκη να φτιάξει νέο κόμμα. Τον Σεφερλή, που θα μείνει άνεργος, κανείς δεν τον σκέφτεται; Πόσους κωμικούς να αντέξει η χώρα;

Να βρούμε έναν πρωθυπουργό που να νοιάζεται για τη χώρα όπως ο Μητσοτάκης για την Ουκρανία και ο Τσίπρας παλιότερα για τα Σκόπια.

♣ Στο έλεος των συμμοριών η Αϊτή. Ανίκανο το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη να προστατεύσει τους πολίτες, που θα έλεγε κι ο ΣΥΡΙΖΑ.

♣ «Silver alert». Εξαφάνιση ηλικιωμένου. Ο 62χρονος Γιάννης Βαρουφάκης εξαφανίστηκε στις 26 Ιουλίου από τη βίλα του στην Αίγινα.

♣ Έχει ύψος 2.80 (λόγω του καλαμιού που έχει καβαλήσει…) και, όταν εξαφανίστηκε, φορούσε χαβανέζικο πουκάμισο, κίτρινη βερμούδα και σαγιονάρα με άσπρη πετσετέ κάλτσα.

♣ Γκρινιάζει ο Τζουμάκας ότι άλλους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ τους στηρίζουν επιχειρηματικά συμφέροντα. Ενώ εκείνον μόνο το Τσίρκο Μεντράνο. (Από συναδελφική αλληλεγγύη…)

♣ Ειδικο ανακάλυψαν το μυστικό της αφράτης μοτσαρέλας. Τι… έχουν τα έρμα και ψοφάνε, στην κυβέρνηση ακόμη το ψάχνουν!

♣ Διώκεται 28χρονος που πυροβολούσε με καραμπίνα στον αέρα. Ενώ τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; Να έχει συγκεκριμένο στόχο;


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ