Ν. Γκουλής στο “Π”: Μπορούν και οι τέσσερις

Του
ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΥΛΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Και, ναι, πιστεύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν οι ομάδες μας, και οι τέσσερις, μπουν συγκεντρωμένες απολύτως στις ρεβάνς που τους περιμένουν, θεωρώ ότι θα καταφέρουν να προκριθούν. Όλες τους!

Για τον ΠΑΟΚ, που επικράτησε 2-1 στη Σκωτία επί της Χαρτς, και τον Ολυμπιακό, που νίκησε 3-1 στο «Καραϊσκάκης» την Τσουκαρίτσκι, ασφαλώς το έργο θα είναι πιο εύκολο. Αλλά και για την ΑΕΚ, παρότι έχασε με 1-0 στο Βέλγιο από την Αντβέρπ, και για τον Παναθηναϊκό, που μπορεί να έχασε με 2-1 στην Πορτογαλία, αλλά έσωσε την παρτίδα με το γκολ στις καθυστερήσεις, δεν θα πω κάτι διαφορετικό. Και οι δύο είναι ικανοί για μια μεγάλη πρόκριση, και ειδικά μπροστά στο κοινό τους θα πάρουν δύναμη για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Είναι θαυμάσια η ευκαιρία που προβάλλει, ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάρει πόντους και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία της UEFA. Είμαστε πολύ κάτω και δεν μας αξίζει. Ανέκαθεν ήμουν υπέρ του έλληνα ποδοσφαιριστή και του ταλέντου του, και δεν αλλάζω γνώμη.

Τα λάθη να αποφευχθούν, και όλα θα πάνε καλά. Θα είναι εξαιρετικό οι τέσσερις ομάδες μας να συνεχίσουν σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τιμή και ισχυρή διάκριση. Και εξέλιξη εννοείται, δεν το συζητάμε.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ