LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος | Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος | Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα Παναθηναϊκός – Βόλος  για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League – 2η αγωνιστική.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο COSMOTE SPORT 2 HD


Διαιτητές: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Λάζαρος Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Ψάρρης
4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης




 

Ο Παναθηναϊκός και ο Βόλος συναντήθηκαν την περσινή σεζόν έξι φορές, με τους Πράσινους να επικρατούν στις πέντε και την ομάδα της Μαγνησίας να παίρνει μια λευκή ισοπαλία στη διαδικασία των Stoiximan Playoffs.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχθεί ούτε τέρμα από τον Βόλο στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια, ενώ το σύνηθες σκορ είναι η νίκη με 2-0, με τα οποία έχουν επικρατήσει οι Πράσινοι στα τρία από τα πέντε παιχνίδια, ενώ υπάρχει ακόμη μια νίκη με 3-0 και η λευκή ισοπαλία των Stoiximan Playoffs.

Η αναβολή της προγραμματισμένης πρεμιέρας του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, δίνει στον αγώνα με το Βόλο το χαρακτήρα του “εναρκτήριου” με τους Πράσινους να μην έχουν την καλύτερη παράδοση στο πρώτο ματς της χρονιάς τις τελευταίες σεζόν. Σε βάθος δεκαετίας υπάρχουν τέσσερις απώλειες (τρεις ισοπαλίες – μια ήττα), ενώ σπάνια κάνουν πρεμιέρα εντός, αφού μόλις σε τρία ματς ήταν γηπεδούχοι και το συνδύασαν με νίκες.

Η τελευταία απώλεια σε πρεμιέρα εντός έδρας ήταν στις 27 Αυγούστου 2009, όταν αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη.

Πέρσι οι Πράσινοι είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δέκα διαδοχικές νίκες, με εκείνη απέναντι στον Βόλο στην Μαγνησία να είναι η δέκατη, αφού μετά ακολούθησε η λευκή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Σπόραρ πέρσι σκόραρε και στα πέντε ματς που ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ απέναντι στον Βόλο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Συνολικά έχει 5 τέρματα απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, η οποία είναι στην κορυφή του πίνακα παραγωγικότητάς του, ενώ ακολουθούν με δύο ο Ολυμπιακός και ο Άρης.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 12-3

Με πληροφορίες και απο: Πρωτάθλημα Stoiximan Super League/slgr.gr

Σχολιάστε εδώ