LIVE: Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ | Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

LIVE: Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ | Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ  για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League – 2η αγωνιστική.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο Novasports Prime


Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Άγγελος Κολλιάκος, Ηλίας Κωνσταντίνου

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης




 

Υπόθεση γηπεδούχων είναι οι αναμετρήσεις ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ ανεξάρτητα έδρας. Μέχρι τώρα, σε 24 μεταξύ τους συναντήσεις υπάρχουν μόνο τρία διπλά και μόνο η ομάδα της Αρκαδίας έχει καταφέρει να φύγει με νίκη μακριά από το γήπεδό της.

Αντίθετα, ο ΟΦΗ δεν έχει γευτεί το τρίποντο στην Αρκαδία, με τον Αστέρα Τρίπολης να μετρά επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε έντεκα αναμετρήσεις.

Πριν το περσινό 1-1 των δύο ομάδων για τα Stoiximan Playouts του πρωταθλήματος υπήρξαν πέντε παιχνίδια που ο φιλοξενούμενος δε σκόραρε.

Τα τρία πρώτα παιχνίδια στην ιστορία των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης είχαν τελειώσει ισόπαλα, οπότε η ομάδα της Αρκαδίας μετρά επτά νίκες στα οκτώ τελευταία ματς με τον ΟΦΗ και οι έξι νίκες είναι διαδοχικές στα ισάριθμα τελευταία.

Στα σκορ υπάρχει μεγάλη ποικιλία, με μόλις τρία από τα επτά συνολικά να έχουν επαναληφθεί δύο φορές. Υπάρχουν από δύο ισοπαλίες με 2-2 και 1-1, ενώ δύο είναι και οι νίκες με 2-1 και 1-0 για τον Αστέρα.

Στο θέμα των σκόρερ, ο Χερόνιμο Μπαράλες είχε χτίσει σημαντική παράδοση απέναντι στον ΟΦΗ, αφού είχε συνολικά επτά τέρματα με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλείου και έγινε ο μόνος που έχει σημειώσει χατ τρικ σε μεταξύ τους παιχνίδι, στις 22 Φεβρουαρίου 2015 στο 6-1 της ομάδας της Αρκαδίας.

Από δύο γκολ έχουν σε αναμετρήσεις Αστέρα Τρίπολης – ΟΦΗ, ο Μπακασέτας και ο Τόνσο για τους Αρκάδες και ο Εντόι για τους Κρητικούς.

11 ΜΑΤΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

ΓΚΟΛ: 21-8

Με πληροφορίες και απο: Πρωτάθλημα Stoiximan Super League/slgr.gr

Σχολιάστε εδώ