Λουτσέσκου: «Πρέπει να τρέξουμε περισσότερο από τη Χαρτς – Έχουμε πολύ καλά επίπεδα αυτοπεποίθησης»

Λουτσέσκου: «Πρέπει να τρέξουμε περισσότερο από τη Χαρτς – Έχουμε πολύ καλά επίπεδα αυτοπεποίθησης»

Την πρώτη του μάχη για την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής του συνέχειας δίνει ο ΠΑΟΚ που τίθεται αντιμέτωπος με τη Χαρτς στο «Tynecastle Park».

Μάλιστα, το θέμα αυτό καυτηρίασε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου με τους ανθρώπους του συλλόγου να υπογραμμίζουν ότι: «Είναι απαραίτητο το ζήτημα αυτό να επιλυθεί συνολικά, καθώς συμβάλλει στην αλλοίωση του ανταγωνισμού, για λόγους που δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τους θιγόμενους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους, καθώς έχει επαναληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν και θα το αντιμετωπίσουν κι άλλες ομάδες στο άμεσο μέλλον».

«Πιστεύω ότι καθημερινά η σχέση μας με τους ποδοσφαιριστές ισχυροποιείται, είμαστε σε μια φάση που έχουμε πολύ καλά επίπεδα αυτοπεποίθησης, η καθημερινή δουλειά είναι πολύ σημαντική, αυτός είναι ο δρόμος που πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι» είπε Ράζβαν Λουτσέσκου και πρόσθεσε: «Έχω αναφερθεί στο πόσο πολύ χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Επίσης ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η αλλαγή νοοτροπίας ποδοσφαιριστών όπως ο Μιχαηλίδης, ο Μουργκ και ο Βιεϊρίνια, που είναι διαφορετικός σε σχέση με την περσινή σεζόν. Είναι πολύ διαφορετικοί γενικότερα».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει το ματς με την Χαρτς ο 54χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: «Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τρέχουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Θα πρέπει να δώσουμε το 150%, αν χρειαστεί να τρέξουμε περισσότερο από την Χαρτς, θα το κάνουμε».

Αναλυτικά την «ασπρόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ , Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον και Τζίμας.

 

Φωτο: facebook.com/PAOKFOOTBALL

Σχολιάστε εδώ