LIVE: Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι | UEFA Europa League

LIVE: Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι | UEFA Europa League

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα Χαρτς – ΠΑΟΚ  για το πρώτο παιχνίδι των Europa Conference League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο Cosmote Sport 1

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με στόχο τους ομίλους του Europa League, την χαμηλότερου επιπέδου Τσουκαρίτσκι και πρέπει να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί έναντι στη σερβική ομάδα.

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Χτίζουμε μία ομάδα και προσπαθούμε να κερδίζουμε και τους αγώνες, είναι σα να χτίζουμε μία γέφυρα και να περπατάμε πάνω σε αυτήν

«Χτίζουμε μία ομάδα και προσπαθούμε να κερδίζουμε και τους αγώνες, είναι σα να χτίζουμε μία γέφυρα και να περπατάμε πάνω σε αυτήν. Υπάρχουν πολλά πράγματα να σκεφτούμε, σε ποιες θέσεις πρέπει να αλλάξουμε πράγματα, αλλά και να βρούμε και τους έτοιμους παίκτες για να ανταποκριθούν. Έχουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι για λίγο μαζί μας και μπορούν να μπουν αμέσως, αλλά υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι είναι περισσότερο χρόνο μαζί μας αλλά δεν είναι έτοιμοι αναφορικά με τη φυσική τους κατάσταση σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα. Πρέπει, λοιπόν, να πάρουμε κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις. Αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε τον αγώνα και παράλληλα δε θέλουμε να εκθέσουμε παίκτες οι οποίοι δεν είναι έτοιμοι οπότε πρέπει να κοιτάμε και μπροστά. Μου αρέσει να κάνω αλλαγές, ακόμη και να τον είχαμε τον Ροντινέι πάλι θα μου άρεσε να κάνω αλλαγές, αναλόγως με ποιον έχουμε απέναντί μας να παίξουμε. Μ’ αρέσει οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να έχουμε πολλές λύσεις. Είναι σημαντικό ότι όλοι οι παίκτες δείχνουν να είναι παρόντες και να ακολουθήσουν τις οδηγίες μας. Προσπαθούμε να κάνουμε δοκιμές στην ομάδα και μ’ αρέσει που είναι όλοι μαζί στην ομάδα και είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Ως αριστερό μπακ είναι όλοι διαθέσιμοι και αν τους ρωτήσετε όλοι θέλουν να παίξουν και να προσφέρουν και ας μην είναι η θέση τους, φυσικά εκτός του Πασχαλάκη. Δε θα έβαζα ποτέ τον Πασχαλάκη στη θέση του Ροντινέι, αλλά να ξέρετε πως αν το ζητούσαμε από την ομάδα να καλυφθεί αυτό το κενό θα ήταν ο πρώτος ο οποίος θα έλεγε να παίξει σε αυτήν τη θέση γιατί έχει μία παραδειγματική συμπεριφορά στην ομάδα» είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού στη διαδικασία των play offs του UEFA Europa League.

 

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σίγουρα σε ομίλους της UEFA, μία πρόκριση μένει για τον ΠΑΟΚ – Προχωράμε δυνατά!


Σχολιάστε εδώ