Επίσκεψη Ν. Ανδρουλάκη, Δ. Κουτσούμπα, Κυρ. Βελόπουλος και Νατσιός στην Αλεξανδρούπολη

Επίσκεψη Ν. Ανδρουλάκη, Δ. Κουτσούμπα, Κυρ. Βελόπουλος και Νατσιός στην Αλεξανδρούπολη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκης επισκέπτεται σήμερα την  Αλεξανδρούπολη. Μετά το Αετοχώρι και την Παλαγία, θα επισκεφτεί το Συντονιστικό Κέντρο στην Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε επίσης:  Ν. Ανδρουλάκης: Ζητά προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις πυρκαγιές

Την Αλεξανδρούπολη επισκέπτεται σήμερα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας. Θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυρ. Βελόπουλος επισκέπτεται σήμερα την Αλεξανδρούπολη.

Θα βρεθεί πρώτα στο χωριό Άβαντας και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και άλλες περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

ΝΙΚΗ: Να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Στα  πύρινα μέτωπα του Ν. Έβρου μεταβαίνει σήμερα πολυμελές κλιμάκιο της ΝΙΚΗΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Νατσιό, τους βουλευτές Κομνηνό Δελβερούδη και Νικόλαο Παπαδόπουλο καθώς και άλλα στελέχη της ΝΙΚΗΣ.

Δεν μπορεί η χώρα μας να καίγεται και η κυβέρνηση να υποδύεται την ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια ενώ θα πρέπει να είναι ηγέτιδα για το καλό του λαού μας .

Καλούμε την κυβέρνηση να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να ζητήσει άμεση και έμπρακτη βοήθεια από την Ευρωπαϊκή της οικογένεια.


Σχολιάστε εδώ