Πρεμιέρα με τρίποντο για τον ΠΑΟΚ και τώρα… Χαρτς

Πρεμιέρα με τρίποντο για τον ΠΑΟΚ και τώρα… Χαρτς

Με καλό ποδόσφαιρο  ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά την πορεία του στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 2023-24 αφού επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα κι ετοιμάζεται για Σκωτία και την πρώτη μάχη με τη Χαρτς.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προχώρησε σε κτεταμένο ροτέισον μετά το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ από τον  Ράζβαν Λουτσέσκου όπου έδωσε φανέλα βασικού στους Βιείρίνια, Μιχαηλίδη , Ράφα Σοάρες , Οζντόεφ , Τάισον , Μουργκ και Μπράντον.

Οι Θεσσαλονικείς από το πρώτο λεπτό πήραν την πρωτοβουλία του παιχνιδιού ψάχνοντας τρόπο να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Στο 23′ ο ΠΑΟΚ βρήκε τη λύση όταν ο Τάισον πίεσε ψηλά, έκλεψε, έδωσε στον Σβαμπ κι αυτός σέρβιρε για τον Μουργκ , ο οποίος έκανε το κοντρόλ και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Φωτιάς υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Εκόνγκ στον Μιριτέλο, ο φορ του Αστέρα εκτέλεσε, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Στο 2ο μέρος ο ΠΑΟΚ μέσα σε 15 λεπτά κατάφερε να βρει δύο γκολ με πρωταγωνιστής τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που σημείωσε δύο γκολ, μετά τα δύο κόντρα στη Χάιντουκ.

Αρχικά στο 54′ πήρε την ασίστ από τον Σβαμπ και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 2-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Παπαδόπουλου σε τετ α τετ με τον Τάισον και πλάσαρε για το 3-0.

Οιν Εκόνγκ και Σαμάτα αποχώρησαν με ενοχλήσεις. Οι δύο παίκτες θα εξεταστούν από το ιατρικό επιτελείο τη Δευτέρα (21.08) για να διαπιστωθεί τι προβλήματα αντιμετωπίζουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες , Μιχαηλίδης , Εκόνγκ ( Νάσμπεργκ 64’), Βιεϊρίνια , Σβαμπ ( Γιαξής 85’), Οζντόεφ , Μουργκ , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς ( Κωνσταντέλιας 74’), Μπράντον ( Σαμάτα 74’, λ.τρ. Τζίμας 85’).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (Σγουρής 62’), Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Ρεγκίς, Σίτο (Μπαρτόλο 74’), Καλτσάς, Μιριτέλο (Μάντζης 74’).


Σχολιάστε εδώ