Ν. Καρούλιας στο “Π”: Ματς-μισή πρόκριση στην Πορτογαλία

Του
ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΟΥΛΙΑ
πρώην Ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού


Ο Παναθηναϊκός θέλει πολύ να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League και το δείχνει. Η πίστη του στη δύσκολη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ και η προσπάθεια που κατέβαλε για να ανατρέψει την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ασφαλώς και πιστώνονται στο ενεργητικό των ποδοσφαιριστών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος με τις αλλαγές έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα του.

Κόντρα στην Μπράγκα, του δίνεται η ευκαιρία να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Αρκεί να εμφανιστεί το ίδιο σοβαρός και συγκεντρωμένος με τα… τρία ημίχρονα των αναμετρήσεων με τους Μασσαλούς, αφήνοντας εκτός κάδρου το πρώτο της Γαλλίας.

Οι Πορτογάλοι δεν είναι μεγαθήριο, αλλά ούτε αμελητέα ποσότητα και αν ο Παναθηναϊκός, που έφτυσε αίμα με τη Μαρσέιγ, θέλει να τους αποκλείσει, δεν πρέπει να παρεκκλίνει εκατοστό από την τακτική του προπονητή του. Και προφανώς να τα δώσει όλα, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, και στα δύο ματς.

Η Μπράγκα είναι γρήγορη και πολύ επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά. Και θεωρώ πως αν την Τετάρτη η ομάδα μας δεν χάσει, θα είναι σαν να έχει κατακτήσει τη μισή πρόκριση. Διότι μέσα σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο δύσκολα θα αποτύχει. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ισοδύναμο ζευγάρι και περιμένω αμφίρροπα παιχνίδια. Μπορεί σε ιστορία να υπερτερούμε, όμως, όταν φτάνεις μια ανάσα από έναν τεράστιο στόχο, άλλα μετράνε, όπως η αγωνιστικότητα, η τακτική συγκέντρωση και, εννοείται, η τύχη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: onsports.gr


Σχολιάστε εδώ