Ολυμπιακος: Άρχισε με νίκη τη σεζόν και στην Ελλάδα

Ολυμπιακος: Άρχισε με νίκη τη σεζόν και στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν του με νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Οι ερυθρόλευκοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν καλύτεροι ενώ ο Πανσερραϊκός από νωρίς έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της απευθείας κόκκινης κάρτας στον Χάγιεκ στο 4ο λεπτό. Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να προηγηθεί στο 63′ με τον Μπιέλ, ενώ το 2-0 έγινε στο 87′ με πέναλτι του Ελ Αραμπί.

Συγκεκριμένα στο 63′ ήρθε το 1-0 για τον Θρύλο, όταν ο Μπιέλ έκανε το κοντρόλ και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Τρία λεπτά μετά, 66′, ο Μαντί έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ελ Κααμπί πήρε την κεφαλιά όμως κατέληξε λίγο άουτ και στο 68′ ο Σκάρπα έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει δίπλα από την εστία, ενώ στο 81′ το σουτ του ίδιου πήγε άουτ.

Το 2-0 ήρθε λίγο αργότερα, στο 86′ ο Φορτούνης μετά από ατομική ενέργεια ανατράπηκε από τον Πεταυράκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελ Αραμπί και στο 87′ διαμορφώθηκε το τελικό 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντ. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ραμόν (46′ Κίνι), Ρέτσος, Ντόη, Ροντινέι, Αλεξανδρόπουλος (58′ Φορτούνης), Μ. Καμαρά (75′ Ιμπόρα), Καρβάλιο (46′ Ελ Κααμπί), Μασούρας (46′ Σκάρπα), Μπιέλ, Ελ Αραμπί.

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Τσόβαν, Ντανκερλουί, Πηλέας (75′ Μασκανάκης), Πεταυράκης, Χάγιεκ, Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης, Στάικος (75′ Ουεντραόγκο), Μούργος (38′ Τομάς), Χατζηστραβός (59′ Αυλωνίτης), Αλέκσιτς (60′ Γούλερι).


Σχολιάστε εδώ