ΥΠΕΞ: Όλες οι μετακινήσεις…

ΥΠΕΞ: Όλες οι μετακινήσεις…

Η πλήρης απόφαση του Ανώτατου Υπηρεσιακού με όλες τις μετακινήσεις:

Από Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας στην Κεντρική Υπηρεσία: Χρ. Λάζαρης από πρεσβεία Άγκυρας, Αλ. Παπαδοπούλου από πρεσβεία Ουάσινγκτον, Θ.-Π. Αγγελάτου από πρεσβεία Λιουμπλιάνας, Μ. Διαμαντοπούλου από ΜΑ UNESCO, Αικ. Κόικα από πρεσβεία Βιέννης, Ανδρ. Φρυγανάς από πρεσβεία Στοκχόλμης, Κ. Πιπερίγκος από πρεσβεία Κουβέιτ, Γ. Παπακώστας από πρεσβεία Καμπέρας, Δ. Παπανδρέου από πρεσβεία Σεράγεβο, Αντ. Παπακώστας από θέση πρέσβη συμβούλου στη ΜΑ ΟΗΕ, Αλ. Παπαϊωάννου από ΜΑ Γενεύης.

Από την Κεντρική Υπηρεσία σε Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας: Ν. Γαριλίδης στην πρεσβεία Τρίπολης, Λ. Μακρής στην πρεσβεία Λιουμπλιάνας, Γ. Ηλιόπουλος στην πρεσβεία Βιέννης (ανάκληση απόφασης για μετάθεση σε Βερολίνο), Ι. Ευθυμιάδου στην πρεσβεία Σεράγεβο, Σ. Βενιζέλος στην πρεσβεία Καμπέρας (ανάκληση απόφασης για μετάθεση στην πρεσβεία Μοντεβιδέο), Τ. Καταπόδη στην πρεσβεία Ραμπάτ, Ν. Πιπερίγκος στην πρεσβεία Σαντιάγκο, Αντ. Χαζίρογλου στην πρεσβεία Ντακάρ, Α. Παπαδόπουλος στην πρεσβεία Κινσάσας, Κ. Κούτρας στο ΓΠ Κωνσταντινούπολης, Γ. Βλαχάκης σε θέση πρέσβη συμβούλου στη ΜΑ ΝΑΤΟ, Χρ. Σοφιανόπουλος στην πρεσβεία Ερεβάν, Π. Κωνσταντινοπούλου σε θέση πρέσβη συμβούλου στην πρεσβεία Βερολίνου.

Από Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας σε Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας: Αικ. Νασίκα από πρεσβεία Μόσχας σε πρεσβεία Ουάσινγκτον, Αικ. Ξαγοράρη από πρεσβεία Βέρνης σε πρεσβεία Μόσχας, Ευστ. Παΐζης – Παραδέλλης από πρεσβεία Σαντιάγκο σε πρεσβεία Μοντεβιδέο, Σ. Γραμματά από πρεσβεία Βουκουρεστίου σε πρεσβεία Βρυξελλών, Λ. Φουντουλάκη από πρεσβεία Βηρυτού σε πρεσβεία Στοκχόλμης, Ι. Γκίκας από θέση πρέσβη συμβούλου στη ΜΑ ΕΕ στη ΜΑ Γενεύης, Θ. Μπιζάκης από θέση πρέσβη συμβούλου στην πρεσβεία Ουάσινγκτον στην πρεσβεία Άγκυρας, Ευ. Τουρνάκης από πρεσβεία Ερεβάν σε πρεσβεία Ρίγας, Ι. Πλώτας από πρεσβεία Αμπούτζας σε πρεσβεία Κουβέιτ (ανάκληση απόφασης για μετάθεση στην Κεντρική Υπηρεσία), Ευθ.-Γ. Κωστόπουλος από πρεσβεία Ντακάρ σε θέση πρέσβη συμβούλου στη ΜΑ ΕΕ, Δ. Κουκουλοπούλου από πρεσβεία Ρώμης σε πρεσβεία Βηρυτού, Ευ. Γραμματίκα από θέση συμβούλου πρεσβείας Χάγης στην πρεσβεία Βουκουρεστίου.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ