Αλεξανδρόπουλος έστειλε τον Ολυμπιακό στα playoffs!

Αλεξανδρόπουλος έστειλε τον Ολυμπιακό στα playoffs!

O Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε μέσα στο Βέλγιο με αντίπαλο την Γκενκ με το ισόπαλο σκορ 1-1 μετά το υπέρ τους 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε στα play offs του UEFA Europa League.

Εκεί όπου θα βρουν απέναντί τους την Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία.

Η Γκενκ προηγήθηκε με το πέναλτι του Πάιντσιλ στο 30′ και το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε ο Αλεξανδρόπουλος στο 90+6′.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Πέιντσιλ στο 65′ και ο Ροντινέι στο 90+10′.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επιβάλλει το παιχνίδι του ενώ οι Βέλγοι εκμεταλλευόμενοι και την έδρα τους, μπόρεσαν να προηγηθούν με τη συμπλήρωση της μισής ώρας αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γκενκ έμεινε με δέκα παίκτες στο 65′, καθώς αποβλήθηκε ο Πέιντσιλ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να ανεβάζει το ρυθμό του.

στο 90+5′ ήρθε η ισοφάριση για τον Θρύλο. Ο Αλεξανδρόπουλος κατάφερε να κλέψει την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και έκανε αμέσως το σουτ με την μπάλα πηγαίνει στα δίχτυα της Γκενκ για το τελικό 1-1, σκορ το οποίο έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός παίζει με την Τσουκαρίτσκι στις 24 του μήνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στις 31 τον επαναληπτικό στη Σερβία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντ. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι, Φρέιρε, Ρέτσος, Ροντινέι, Ιμπόρα, Καρβάλιο (46′ Αλεξανδρόπουλος), Μ. Καμαρά (80′ Βρουσάι), Φορτούνης (90+9′ Ντόη), Μασούρας (68′ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (68′ Ελ Αραμπί).

Γκενκ (Γ. Βράνκεν): Βάντερβουρντ, ΜακΚένζι, Ουατάρα, Κουέστα, Καγιεμπέ (90+8′ Ογιέν), Χροσόβσκι (90+8′ Αροκοντάρε), Ελ Κανούς, Μουνιός, Σορ (90+1′ Μπονσού Μπα), Φαντέρα (70′ Γκαλάρσα), Πέιντσιλ.

 


Σχολιάστε εδώ