ΠΑΟΚ – Χάιντουκ: Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην «καυτή» Τούμπα

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ: Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην «καυτή» Τούμπα

Στην «καυτή» Τούμπα θα αντιμετωπίσει τη Χάιντουκ Σπλιτ ο ΠΑΟΚ, στη ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί πάνοπλος απέναντι στους Κροάτες, σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπου η ομάδα του Ιβάν Λέκο προβλημάτισε.

Οι Θεσσαλονικείς αν καταφέρουν  το γρήγορο γκόλ θα πάρουν ένα πολύύ σημαντικό πλεονέκτημα για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν σε αυτή οι Οζντόεφ και Σαμάτα.

«Σε τέτοιες διοργανώσεις με κανένα αποτέλεσμα δεν μπορείς να είσαι ασφαλής. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας για την πρόκριση και παίζουμε στην έδρα μας. Με αυτό το 0-0 πρακτικά ακυρώσαμε το πλεονέκτημα της Χάιντουκ που είχε το πρώτο ματς στην έδρα της. Δώσαμε στον εαυτό μας την ευκαιρία σε μια ατμόσφαιρα στην Τούμπα που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Ραζβάν.

Δείτε τις δηλώσεις:

 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Φωτο: https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL

Σχολιάστε εδώ