Μαρινάκης: «Τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στο γήπεδο μας, είμαστε περήφανοι για αυτό»

Μαρινάκης: «Τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στο γήπεδο μας, είμαστε περήφανοι για αυτό»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook για τον τελικό του UEFA Super Cup, δηλώνοντας περήφανος για την διεξαγωγή του.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφότου η διοργάνωση του παιχνιδιού κύλησε ομαλά και η UEFA έμεινε ικανοποιημένη -όπως και οι δύο ομάδες με τους φιλάθλους τους-, έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για να συμβεί αυτό και δήλωσε περήφανος που όλα τα μάτια ήταν στραμμένο στο γήπεδο του Πειραιά.//ΣΠ

Η ανάρτηση:

“Μια μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά εχθές, με τον τελικό του UEFA SUPER CUP 2023 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στο θρυλικό γήπεδό μας, στον Πειραιά μας, στην ΕΛΛΑΔΑ και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γι’ αυτό! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχημένη διοργάνωση αυτού του μεγάλου τελικού!
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Super Cup φέτος, αλλά και στην Σεβίλλη για τη δύναμη και το πάθος που έδειξε σε αυτόν τον δυνατό τελικό!
Such a special football night yesterday with the UEFA Super Cup 2023 taking place at “G. Karaiskakis” stadium. All eyes were on our legendary stadium, our city of Piraeus, on GREECE and we are truly proud of it. Well done to everyone who worked hard to make this grand final a big success!
Massive congratulations to Manchester City for winning the Super Cup this year and to Sevilla FC for the strength and passion they showed during this powerful final!”


Σχολιάστε εδώ