Μάκης Κουρής: Στα 104,97 δισ. ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο!

Μάκης Κουρής: Στα 104,97 δισ. ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο!

4.184.515 οι φορολογούμενοι με χρέη

–Έρχεται το «112» της Εφορίας από τον Σεπτέμβριο, με ειδοποιήσεις στο κινητό

ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ - Θαρραλέα

Όλοι έχουν γίνει ένας αχταρμάς, τελικά! Σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν! Είτε στη Δεξιά είτε στην Αριστερά είτε στο Κέντρο. Το συμπέρασμα είναι πλέον δεδομένο. Το μόνο που ενδιαφέρει τους πολιτικούς μας, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους, είναι μια θέση στους τριακόσιους της ενδόξου Βουλής μας. Εκεί έχει φτάσει, δυστυχώς, η πατρίδα μας.

Η «καρέκλα» πάνω από όλα! Για αυτήν αγωνιούν. Για αυτήν παλεύουν. Και αν την αποκτήσουν στη μάχη των εκλογών, για τέσσερα χρόνια είναι απόλυτα δική τους. Κερδίζουν το «εισιτήριο». Το «πάσο» με το οποίο ανοίγουν αμέσως όλες οι πόρτες! «Με ψήφισε ο ελληνικός λαός», είναι η απάντηση του βουλευτή για κάθε θέμα. Μέχρι την άλλη τετραετία, βλέπουμε… Ο μισθός μέχρι τότε θα πέφτει. Μέχρι τελευταίας δεκάρας! «Τα δουλέψαμε», είναι η απάντηση του βουλευτή.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο 2023 θα τεθεί σε λειτουργία μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να βλέπουν το φορολογικό προφίλ τους.

ΥΓ.: Έτσι, για να έχουμε μια γεύση, οι οφειλέτες της Εφορίας είναι 3.707.278 και οι οφειλέτες του ΕΦΚΑ 2.483.203. Το συνολικό ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο ανέρχεται σε 104,97 δισ. ευρώ.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ