Παραιτήσεις, σκάνδαλα, λάθη, αστοχίες… Κυβέρνηση Μητσοτάκη… Η μόνη κυβέρνηση που χάνει από μόνη της, χωρίς αντίπαλο! Τρέχει μόνη της και βγαίνει δεύτερη!

Παραιτήσεις, σκάνδαλα, λάθη, αστοχίες… Κυβέρνηση Μητσοτάκη… Η μόνη κυβέρνηση που χάνει από μόνη της, χωρίς αντίπαλο! Τρέχει μόνη της και βγαίνει δεύτερη!

♣ Διέσχισαν τη μισή Ελλάδα οι κροάτες χούλι­γκαν μέχρι να τους πάρει είδηση η Αστυνομία. Και αν, ο μη γένοιτο, αύριο – μεθαύριο έρθουν οι Τούρκοι…

♣ …θα το πάρουμε χαμπά­ρι, υποθέτω, στο ύ­ψος της Καβάλας. Από τον θόρυβο που θα κάνουν τα F-16 και τα Leopard.

♣ Με νέο νομοσχέδιο που προωθεί ο Άδωνης καθιερώνεται η δωρεάν εργασία! Αν κι εφόσον δεν έχει αντίρρηση ο εργοδότης και υπό τον όρο ότι τον… βολεύει.

♣ Τι ανάγκη έχουν στην κυβέρνηση από σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση; Μια χαρά τα καταφέρνουν κι από μόνοι τους να τα κάνουν μπάχαλο! Self service στο αλαλούμ.

♣ Την πεποίθησή της ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προοπτικές διακυβέρνησης της χώρας εκφράζει η Αχτσιόγλου. Σπουδαίο πράγμα η αυθυποβολή.

Διάλογο με την Τουρκία θέλει ο Γεραπετρίτης, αλλά όχι για θέματα κυριαρχίας. Αλλά; Για τις ξαπλώστρες, τα αντηλιακά, τις τιμές στο sushi;

♣ Πέραν των άλλων, σε γλιτώνει κι από τα έξοδα του ψυχολόγου. Του διατροφολόγου, του βιοκυτταρολόγου!

♣ Υπογραμμίζει ακόμη η ευειδής Έφη: «Εκατομμύρια πολίτες κοιτούν προς τον ΣΥΡΙΖΑ». Και χειροκροτούν ή… μουτζώνουν;

♣ Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης, λέει, η ανάσχεση της υπογεννητικότητας. Δηλαδή; Εκτός του ότι μας…υποτιμούν, θα μας κάνουν και παιδιά;

♣ Να είσαι αραχτός σε κάποια παραλία και να έρχεται αίφνης ο Τσακαλώτος να σου αναλύσει τις απόψεις του για την επενδυτική βαθμίδα και τις διακυμάνσεις του Dow Jones.

♣ Τι ήθελε ο Μητσοτάκης και έβαζε υπουργό Εργασίας τον Άδωνη; Γιατί δεν έβαζε κατευθείαν τον πρόεδρο του ΣΕΒ;

87χρονος βάζει φωτιά σε δάσος και καίει τα πάντα. 94χρονος κρεμιέται σε σχοινί και αυτοκτονεί. Δύσκολο πράγμα τελικά η… εφηβεία!

♣ Αυτό το κόμμα που ‘χε ο Βαρουφάκης –πώς το λένε μου διαφεύγει– το ‘χει ακόμη ή το πήραν στο «Survivor»;

♣ Κίνημα λαού (!) για τις παραλίες. Λογικό. Για την ξάπλα του ο Έλληνας μέχρι και πόλεμο θα έκανε.

♣ Επειδή έχει αναβαθμιστεί ο ρόλος μας διεθνώς, ο Αλβανός Ράμα μας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια. Αν δεν είχε αναβαθμιστεί, θα μας… έγραφε γενικώς!

♣ Α, ώστε τον Σπύρο Σκιαδαρέση στηρίζει για περιφερειάρχη το ΠΑΣΟΚ και όχι τον Γεράσιμο. Αν και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας θα είχε ο… Φατσέας!

♣ Έστησαν θεατρική παράσταση έξω από την Παναγιά της Τήνου. Με το καλό και… μέσα. Ιησούς Χριστός νικά και τον… Σεφερλή σκορπά!

Εφαρμογή στο Facebook σού δείχνει ποιος ακριβώς ήσουν στην προηγούμενη ζωή. Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε σε αυτήν τη ζωή!

♣ Ιταλός μαφιόζος συλλαμβάνεται στην Κέρκυρα. Οι έλληνες… συνάδελφοί του κυκλοφορούν ελεύθεροι και κόβουν βόλτες στο Κολωνάκι.

♣ Έχουν ποδοσφαιρικές ομάδες, αγοράζουν κανάλια κι εφημερίδες, εκβιάζουν κυβερνήσεις…

♣ Καταστροφικές πυρκαγιές σαρώνουν τη Χαβάη, αλλά, παραδόξως, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατήγγειλε την κυβέρνηση για αδράνεια και αναποτελεσματικότητα.

♣ Κάπου 55.000 ευρώ μέσα σε τρία χρόνια χρέωσε το γερμανικό κράτος η Μέρκελ για κομμωτήριο και μακιγιάζ. Δηλαδή, υπάρχει και χειρότερη εκδοχή από αυτήν που βλέπουμε;


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ