Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την αιματηρή επίθεση

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την αιματηρή επίθεση

Στον εισαγγελέα για να απολογηθούν οδηγούνται αυτή την ώρα οι συλληφθέντες για την αιματηρή επίθεση το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αναφέρει το naftemporiki.gr.

Αναμένεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση. Μένει να δούμε εάν θα απαγγελθούν επίσης κατηγορίες για ανθρωποκτονία, καθώς δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ο δολοφόνος του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.Πάντως έχει ληφθεί γενετικό υλικό για DNA από όλους τους συλληφθέντες, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας.

Η μεταφορά των συλληφθέντων από την ΓΑΔΑ προς την Εισαγγελία, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, με τρία λεωφορεία και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το naftemporiki.gr το μεγαλύτερο μέρος των συλληφθέντων είναι Κροάτες, χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ανάμεσά τους είναι επίσης Έλληνες, την εμπλοκή των οποίων στα επεισόδια έχει αναγνωρίσει η ΕΛ.ΑΣ κάνοντας λόγο για «Έλληνες συνεργούς», αλλά και ένας Γερμανός, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος και ένας Αλβανός. Παράλληλα, πραγματοποιούνται έρευνες σε σπίτια και ξενοδοχεία της Αττικής, τα οποία ενδέχεται να έχουν φιλοξενήσει χούλιγκαν της κροατικής ομάδας.

Φωτο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σχολιάστε εδώ